Ψάχνει το… «γιατρικό» στην Ξάνθη μέσω κυπέλλου

Αν έχει μία άμεση ευκαιρία η Νίκη Βόλου, να συνέλθει άμεσα από τη βαριά ήττα από τον Εργοτέλη και όσα ακολούθησαν, είναι το ματς κυπέλλου της Τετάρτης με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Οι κυανόλευκοι φιλοξενούνται στην Ακριτική πόλη και η σέντρα στο ματς, που υπάγεται στην 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, θα πραγματοποιηθεί στις 16.30.

Αναμφίβολα ο Σβεν Βάντεμπροεκ και οι ποδοσφαιριστές του έχουν μία δύσκολη αποστολή κόντρα στην πιο έμπειρη Ξάνθη, που θα παραταχθεί με καλή ψυχολογία αφού το Σαββατοκύριακο κατέκτησε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα επί του Λεβαδειακού.

Η Νίκη αυτό που θέλει είναι να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση που θα τονώσει το ηθικό της, ενώ θα παλέψει αναμφίβολα για να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί από αυτό το παιχνίδι. Αναμφίβολα μία θετική εμφάνιση θα λειτουργήσει σαν βάλσαμο στις «πληγές» της και θα έχει άμεση επίδραση στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Στους στόχους της άλλωστε είναι και η πρόκριση στο κύπελλο, αφού η κλήρωση με έναν εμπορικό αντίπαλο στην επόμενη φάση αναμένεται να δώσει ανάσες στα ταμεία της ΠΑΕ.

Χωρίς Μαρινάκη

Μπορεί εκτός του Μαρινάκη, να μη συμπεριελήφθησαν στην αποστολή και οι Μουζακίτης και Μαχλελής, αλλά μόνο ο πρώτος λογίζεται στο απουσιολόγιο, αφού ταλαιπωρείται από ίωση. Για τους άλλους δύο ήταν επιλογή του Βέλγου τεχνικού να τους αφήσει εκτός…

Αντίθετα επέστρεψαν στη δεκαοχτάδα, οι Μέτσε και Σωτηράκος και διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα, όπως και οι Αργυρίου, Κυζιρίδης, Ροτζέριο και Τζιώρας.
Αναλυτικά η αποστολή: Ταμπάκης, Ταΐρης, Ίβενς, Τσουκάνης, Τζιώρας, Λάουξ, Κυζιρίδης, Σκούρτης, Γιαννιτσάνης, Ροτζέριο, Σωτηράκος, Καρασαλίδης, Αργύρης, Σταμπολζίεφ, Μέτσε, Κοτσαρίδης, Νικλητσιώτης, Αργυρίου.

Δύο απουσίες για την Ξάνθη

Εκτός αποστολής των Ακριτών για την αναμέτρηση του Κυπέλλου έμειναν οι Καρυπίδης και Ρενάν Ολιβέιρα. Η Ξάνθη μετά το «μουδιασμένο» ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της και θα προσπαθήσει απέναντι στη νεανική νίκη να πάρει το «τρίποντο», που θα της δώσει προβάδισμα πρόκρισης.

Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές της αποστολής: Κυριακίδης, Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Γούτας, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Ομπόντο, Σολτάνι, Λουσέρο, Καπετάνος, Ράνος, Ρούντι, Κλέιτον και Μπαρέττας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.