1-6 Αυγούστου  το 22ο τουρνουά beach soccer στο Χορευτό

Τουρνουά καλαθοσφαίρισης στη Ζαγορά

Για ένα ακόμη καλοκαίρι, ο Κένταυρος Ζαγοράς συνδιοργανώνει με τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για 22η συνεχόμενη φορά  Τουρνουά Beach Soccer 5×5, στη παραλία του Χορευτού, αλλά και τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3on3 στο ανοικτό γήπεδο Κωλλέτη στη Ζαγορά.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι μικροί – μεγάλοι, οι επισκέπτες της περιοχής μας καθώς και οποιοσδήποτε άλλος επιθυμεί να δημιουργήσει τη δική του ομάδα και να λάβει μέρος στις αθλητικές εκδηλώσεις.

Η διάρκεια του τουρνουά beach soccer είναι από 1η Αυγούστου έως και 6η Αυγούστου 2022 και οι εγγραφές των ομάδων (Ανδρών –Παιδών και Γυναικών) θα πραγματοποιούνται μέχρι και την Παρασκευή 22 Ιουλίου. Οι τελικοί αγώνες όλων των κατηγοριών θα γίνουν την τελευταία ημέρα των διοργανώσεων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το Βeach Soccer 22 θα γίνουν ηλεκτρονικά στα social media (www.facebook.com/aozkentavros) καθώς και στο επίσημο site (http://www.aozkentavros.gr) του AΟ Κενταύρου Ζαγοράς. Το τουρνουά θα γίνει με σύστημα ομίλων-πρόκρισης.

Το τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3on3 θα πραγματοποιηθεί στο ανοικτό γήπεδο Κωλλέτη την Κυριακή 24 Ιουλίου, ενώ οι εγγραφές θα γίνουν τηλεφωνικά μέχρι και την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής  στo τηλ. 24260 23060 κ. Θαρσίτη Γεώργιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.