Ελευθερόπουλος: «Θα παραμείνω για πάντα φανατικός υποστηρικτής της Νίκης»

Τόνισε ο 47χρονος τεχνικός στις τελευταίες του δηλώσεις ως προπονητής των κυανόλευκων

Στις τελευταίες του δηλώσεις ως προπονητής της Νίκης ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά το ματς με τον Μακεδονικό, τόνισε ότι θα παραμείνει για πάντα φίλος και φανατικός υποστηρικτής της Νίκης.

Αναλυτικότερα ο 47χρονος τεχνικός στον αέρα του Blue Heart Fm 105,1 ανέφερε (απόδοση: magnesiasports.gr): «Και το σημερινό παιχνίδι είχε παρόμοιο σενάριο με τα υπόλοιπα παιχνίδια με τον Μακεδονικό. Ήμασταν καλύτεροι και χάσαμε πληθώρα ευκαιριών, όπως και στο πρώτο παιχνίδι που παίξαμε μαζί τους στον Βόλο. Δεν είχε την ίδια σημασία το ματς σήμερα μ’ αυτό του πρωταθλήματος στον πρώτο γύρο, αλλά υπήρχε μεγάλη διαφορά και στον τρόπο παιχνιδιού και στις τελικές που είχαμε, που ήταν συντριπτικά περισσότερες.

Τελείωσε μία σεζόν, η οποία ξεκίνησε με πολύ μεγάλες προσδοκίες. Καταφέραμε αρκετά πράγματα, άλλα δεν τα καταφέραμε. Τον ανώτερο στόχο δεν τον πετύχαμε κι αυτό είναι κάτι που πραγματικά το πίστευα.

Νιώθω ότι έχει κλείσει ο κύκλος μου εδώ πέρα, όπως ανακοίνωσα στους παίκτες, στον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο και θα αποχωρήσω από αύριο. Είναι μία ομάδα, για την οποία τρέφω πολύ έντονα συναισθήματα. Την αγάπησα πολύ αυτόν τον ενάμιση χρόνο που είμαι εδώ και την αγαπώ και θα παραμείνω φανατικός υποστηρικτής της.

Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο μαζί με τους παίκτες. Σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε, σε άλλα πράγματα θα μπορούσαμε καλύτερα, αλλά από δω και πέρα η Νίκη θα έχει έναν οπαδό κι αυτός θα είμαι εγώ. Θα είμαι πάντα ένας φίλος της ομάδας και ένας υποστηρικτής της και πάντα με χαρά θα μιλάω για τη Νίκη Βόλου».

Χρήστος Θανασούλης

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.