10ος ο Νίκος Παπακυργιάκης στον Γύρο της Φλάνδρας

Μεγάλη χαρακτηρίζεται η επιτυχία η κατάκτηση της 10ης θέσης, για τον αθλητή της Νίκης Βόλου και του ΑΣ Καστελλάνοι, Νίκο Παπακυργιάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας, στον γύρο της Φλάνδρας στο Βέλγιο την Κυριακή του Πάσχα.

Ο αθλητής είχε έντονο συναγωνισμό, καθώς και το επίπεδο αθλητών άλλων χωρών ήταν ιδιαίτερα υψηλό ωστόσο κατάφερε να πραγματοποιήσει μία εξαιρετική εμφάνιση.

Όπως  δήλωσε κι ο ίδιος: «Αντιμετώπισα καταξιωμένους αθλητές στον χώρο και κατόρθωσα να πάρω τους πρώτους 10 βαθμούς για τη φετινή αγωνιστική χρονιά. Ο ποδηλατικός γύρος για τους αθλητές ΑμεΑ ήταν 87 χλμ και για τους αρτιμελείς 240 χλμ. Επόμενος αγώνας μου για το δεκαήμερο που είμαστε στο Βέλγιο είναι την Παρασκευή, η ατομική χρονομέτρηση σε  διαδρομή μήκους 30 χλμ. Ευχαριστώ το τμήμα ποδηλασίας και την Ακαδημία ποδηλασίας της Νίκης Βόλου, καθώς κι όλους τους επαγγελματίες του Βόλου που με στήριξαν οικονομικά. Θα δώσω ότι έχω από δυνάμεις στους επόμενους 4 αγώνες που ακολουθούν για να φέρω στην πόλη μου καλά αποτελέσματα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.