Ανανεώσεις και μεταγραφές για την Ανάληψη

Σε ανανέωση της παρουσίας παικτών στο ρόστερ της ομάδας αλλά και σε νέες προσθήκες σ’ αυτό προχώρησε η διοίκηση της Ανάληψης Βόλου.

Οι ανανεώσεις έχουν μάλιστα μαζικό χαρακτήρα αφού συνολικά 18 παίκτες θα συνεχίσουν να προσφέρουν τα μπασκετικά προσόντα τους στην Ανάληψη και για την αγωνιστική περίοδο 2022-23. Πρόκειται για τους Αλεξίου Κώστα, Ίλτσογλου Γιώργο, Γιωτόπουλο Βασίλη, Ζήση Βασίλη, Καρασάββα Χρήστο, Γκουντόπουλο Δημήτρη, Μπουσκολίτη Φώτη, Αγγελοκωστόπουλο Θεοφάνη, Καλαϊτζή Γιάννη, Ευαγγελινό Ευάγγελο, Μπακίρη Κωνσταντή, Παπαγεωργίου Χρήστο, Βούλγαρη Άρη, Μπακίρη Αλκίνοο, Κοντοβά Κωνσταντή, Ευαγγελινό Βαγγέλη, Μπιντάκα Κώστα και Σέμπρο Απόστολο.

«H ομάδα μας πιστή στις αρχές της για νεανική ομάδα με λίγους έμπειρους παίχτες να τους συμπληρώνουν και να τους βοηθούν, κατεβαίνει στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ με σκοπό το όμορφο μπάσκετ και την ανάδειξη νέων παιδιών από την ακαδημία μας και όχι μόνο» αναφέρει η διοίκηση στην ανακοίνωσή της.

Όσον αφορά τις μεταγραφές, στο δυναμικό της Ανάληψης εντάσσονται πέον ο 19χρονος γκαρντ Ευάγγελος Φαλάγγας, ο 18χρονος σέντερ Αντώνης Χαϊμαντάς και ο 18χρονος σούτινγκ γκαρντ Παναγιώτης Σιάνος.

O Ευάγγελος Φαλαγγας είναι φοιτητής στον Βόλο και προέρχεται από τις ακαδημίες των Τιτάνων Παλαμά οπού έχει αγωνιστεί και  στην αντρική ομάδα σε Β’ και Γ’ εθνική κατηγορία. Διακρίνεται για την ταχύτητα , την αθλητικότητα και την μαχητικότητα στην άμυνα.

Ο Αντώνης Χαϊμαντάς (2,00 μ.) προέρχεται από τις ακαδημίες του ΓΣ Βόλου έχοντας πολλές συμμετοχές και στην αντρική ομάδα. Διακρίνεται για την δύναμη αλλά και το σουτ μέσης απόστασης.

Ο Παναγιώτης Σιάνος προέρχεται από την ακαδημία της Νίκης Βόλου. Με την εφηβική ομάδα την σεζόν 2021 -22 αναδείχθηκε πρωταθλητής Μαγνησίας με πρωταγωνιστικό ρόλο. Έχει μετρήσει συμμετοχές και με την ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.