Νέες επιτυχίες του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ στην Ιππική Δεξιοτεχνία

10 κύπελλα σε 12 κατηγορίες

Έλαμψε και πάλι το άστρο του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ στους 2ους και 3ους Διασυλλογικούς Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Απριλίου 2023.

Στην επιστροφή τους οι αμαζόνες του ομίλου έφεραν στις αποσκευές τους τα 10 κύπελλα από τις συνολικά 12 κατηγορίες στις οποίες συμμετείχαν.

Συγκεκριμένα:

-Η Δέσποινα Αναστασιάδου με τον ίππο Mad Max ήταν νικήτρια στις κατηγορίες Α3 και Α4 παίδων του Σαββάτου, ενώ και την Κυριακή, η Δέσποινα πήρε την πρωτιά στη Α4 Παίδων.

-Στην αντίστοιχη κατηγορία Α3 ενηλίκων του Σαββάτου με πολύ υψηλή βαθμολογία ανακηρύχτηκε νικήτρια η Μαριτήνη Μουστάκα με τον ίππο Happy Day, η οποία παράλληλα βραβεύτηκε και για την παρθενική της εμφάνιση στην ανώτερη κατηγορία Γ4 του Σαββάτου.

-Στην κατηγορία Β9 της Κυριακής το κύπελλο πήρε η Παναγιώτα Γιασαγιά με τον ίππο Fresco van de Vossecant. Η Παναγιώτα κατέκτησε και το αργυρό μετάλλιο στις κατηγορίες Β7 του Σαββάτου και της Κυριακής.

Αδιαμφισβήτητα το φαβορί του διημέρου ήταν η Χρύσα Χρυσικού με τον ίππο Reportero που έκανε τέσσερα στα τέσσερα. Κέρδισε και τις 4 κατηγορίες που συμμετείχε.

«Για μια φορά ακόμη ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ έδειξε πόσο αξίζουν οι προσπάθειες που κάνουν οι αμαζόνες του και η προπονήτριά του Αμίλια Ανετοπούλου, αλλά και την καλή φυσική κατάσταση και φροντίδα που απολαμβάνουν τα άλογα τους. Συγχαρητήρια κορίτσια! Συγχαρητήρια Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ.!» καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.