Παραλειπόμενα από τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΘ στο Βελεστίνο (pics)

Mετά την κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό Βόλου

Μπορεί ο αγώνας να ήταν μέτριος, αλλά ένας τελικός πάντα έχει ενδιαφέρον σε όλα τα επίπεδα, με αυτόν του κυπέλλου ΕΠΣΘ ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Πύρασο Νέας Αγχιάλου να επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Αρχικά θα πρέπει να επισημανθεί ότι μέτρια ήταν και η παρουσία του κόσμου ποσοτικά. Τελικός μεν, αλλά όχι και η μεγαλύτερη δυνατή προσέλευση…

Σκυλάκια έχουμε δει σε γήπεδα, γατάκια επίσης, αλλά πελαργό πρώτη φορά είδαμε! Έκοβε βόλτες στον αγωνιστικό χώρο και… γευμάτιζε πριν την έναρξη του αγώνα, και έφυγε λίγο πριν το πρώτο σφύριγμα!

Αρκετά ήταν τα μετάλλια και για τις δύο ομάδες, οπότε πήραν όλοι. Περίσσεψε κιόλας ένα! 

Με τα καθιερωμένα μπλουζάκια πανηγύρισαν στο τέλος τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου. Νικητές νταμπλ 2023-24 έγραφαν…

Ο γραμματέας της ΕΠΣΘ, κος Βελάνης βράβευσε τον MVP της αναμέτρησης, Κώστα Καμπέρη.

Ο πρόεδρος του ΔΣ Ρήγα Φεραίου, κος Πάσχος, ήταν αυτός που έκανε τις απονομές στους διαιτητές, που είχαν στη… σύνθεσή τους και 4ο διαιτητή.

10 λεπτά καθυστερήσεις κράτησε ο διαιτητής Δημητριάδης, και φυσικά διαμαρτυρίες ακούγονταν από τις κερκίδες. Και λίγα κράτησε θα εκτιμήσουμε εμείς, με δύο τουλάχιστον πεντάλεπτες διακοπές λόγω τραυματισμών, συν τις αλλαγές που έγιναν. 

Ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος έκανε την απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου στους φιναλίστ του Πυράσου.

Δεν ήθελε να κρεμάσει το μετάλλιο ο Κούλπας junior! Αλλά με παρέμβαση Σιδεράκη, ο μικρούλης βραβεύτηκε κι αυτός!

Αντίθετα, ο γιος του Στέλιου Αρσένου παρέλαβε το μετάλλιο του κυπελλούχου για τον πατέρα του.

 

Με το χαμόγελο εμφανές και το μετάλλιο στο στήθος ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου, Γιάννης Παπαδόπουλος. 

Την απονομή του κυπέλλου στους νικητές έκανε ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κος Νασίκας, μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ, Μίλτο Καλόγηρο.

Πανηγυρισμοί με το νέο τρόπαιο στη συλλογή του Ολυμπιακού Βόλου από τους παίκτες, που ζητούσαν απ’ όλους τους αρχηγούς αυτοί που το παρέλαβαν να το σηκώσουν μαζί…

Έτρεξε να προλάβει την πανηγυρική φωτογραφία ο Στέλιος Αρσένος, καθώς έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Ήταν η πρώτη φορά που έκανε δηλώσεις μετά από αγώνα εντός του 2024! Η προηγούμενη φορά ήταν μετά τον αγώνα του πρωταθλήματος του α’ γύρου με τον Αίαντα Σούρπης στο γήπεδο του Σαρακηνού! Από τότε, ουδέν σχόλιο!

Θερμότατη η χειραψία Παπαδόπουλου-Καλόγηρου στις απονομές. «Πάμε» ήταν η απάντηση Παπαδόπουλου στα συγχαρητήρια Καλόγηρου και στις ευχές ενόψει μπαράζ ανόδου…

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι κάποιες αποδοκιμασίες δεν έλειψαν κατά τις απονομές προς επισήμους, από την πλευρά μερίδας του κόσμου. Από εκεί και πέρα όλα κύλησαν ομαλά, με τον 52ο τελικό κυπέλλου ΕΠΣΘ να περνάει στην ιστορία…

Χρυσόστομος Τρίμμης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.