Στην Αργώ Βόλου η Λήδα Κάστανου

Ενίσχυση στις θέσεις των διαγώνιων

Τελικά φαίνεται ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα όσον αφορά την προσθήκη της Λήδας Κάστανου στην ομάδα βόλεϊ της Αργούς Βόλου, ούτε εμπόδια προέκυψαν κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα μπορούσαν να χαλάσουν τις διαπραγματεύσεις, με τον σύλλογο να επιβεβαιώνει στο 100% το ρεπορτάζ του «Magnesiasports», κάνοντας γνωστή την προσθήκη της έμπειρης Βολιώτισσας διαγώνιας.

Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «H διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τη rightside hitter (σ.σ. διαγώνια) Λήδα Ευαγγελία Κάστανου.

Η απόφοιτος του αμερικανικού πανεπιστημίου Bradley ενώ προηγήθηκε το πέρασμά της και από το Washington University, aγωνιζόμενη στο αμερικανικό κολεγιακό πρωτάθλημα NCAA, παράλληλα με τις ακαδημαϊκές της σπουδές, απεκόμισε σπουδαίες αγωνιστικές εμπειρίες.

Δημιούργημα του επιτυχημένου αναπτυξιακού προγράμματος του συλλόγου, στον οποίο αγωνίστηκε από το 2012-2014, επιστρέφει για να τον ενισχύσει στο ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Kατέκτησε την πρώτη και δεύτερη θέση στα πρωταθλήματα U-18 και U-16 αντίστοιχα στα εθνικά πρωταθλήματα το 2015, ενώ το 2014 είχε κατακτήσει την 4η θέση με την Εθνική ομάδα U18 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αγωνίστηκε στον Ηρακλή Κηφισιάς 2014-2015,στον Παναθηναϊκό 2015-2017, στο Αιγάλεω 2017-2018, ενώ από το 2018-2022 αγωνίστηκε στην Αμερική στα προαναφερθέντα πανεπιστήμια. Την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 αγωνίστηκε στον Προμηθέα Πειραιά.

Η πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ καλωσορίζουν την αθλήτρια και εύχονται υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του «Magnesiasports» που είχε προαναγγείλει την προσθήκη της Λήδας Κάστανου στο δυναμικό της Αργούς Βόλου ΕΔΩ.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.