Καπελιάνης: «Να ξεκολλήσει ο Ολυμπιακός Βόλου από τα τοπικά πρωταθλήματα»

Για ένα κλειστό παιχνίδι έκανε λόγο ο προπονητής του ΓΣ Αλμυρού, Χρήστος Καπελιάνης, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό Βόλου με το… λιτό 1-0, ευχόμενος για τον Ολυμπιακό Βόλου να «ξεκολλήσει» από την Α’ ΕΠΣΘ.

Όπως σημείωσε αρχικά: «Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες. Είχα πει από την αρχή στους παίκτες μου ότι θα παίξουμε ποδόσφαιρο στο ΕΑΚ και δεν θα κρυφτούμε από τον αντίπαλο. Έχουμε καλούς παίκτες και θέλαμε να δείξουμε τις δυνατότητες της ομάδας. Δυστυχώς το δοκάρι μας δεν έγινε γκολ και αμέσως μετά δεχθήκαμε το 1-0. Το παιχνίδι έκλεισε και πήγε πάρα πολύ στις μονομαχίες. Σίγουρα ο Ολυμπιακός Βόλου σε 1-2 φάσεις θα μπορούσε να κάνει 2-0. Εμείς αντιδράσαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν κάναμε το γκολ και έτσι μοιραία ήρθε το αποτέλεσμα.

Είμαι ευχαριστημένος γενικά με την ομάδα μου. Ξέραμε ότι παίζαμε με έναν καλό αντίπαλο. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό Βόλου, ο κόουτς του ΓΣ Αλμυρού ανέφερε: «Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη και άσχημη για τον Ολυμπιακό Βόλου. Φέτος έχει ένα αρκετά αξιόλογο ρόστερ, καλό προπονητή, καλούς παίκτες και ο κόσμος βοηθάει την ομάδα. Ευχή μου είναι να ξεκολλήσει από αυτήν την κατηγορία, να μην ταλαιπωρείται στα τοπικά πρωταθλήματα. Το αξίζει για την ιστορία του και την ομάδα που προσπαθεί να κάνει. Εύχομαι οι διοικούντες να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο όχι μόνο για φέτος αλλά και για του χρόνου στη Γ’ Εθνική».

Μπορεί πάντως μέχρι στιγμής να έχουν γνωρίσει μόνο ήττες οι αντίπαλοι προπονητές από τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο σε όσους έχει ζητηθεί, κανείς δεν έχει αρνηθεί να κάνει δηλώσεις μετά από κάποια αναμέτρηση, εκφραζόμενοι πάντα θετικά για τους «ερυθρόλευκους», τους οποίους πάντα σχολιάζουν μαζί με τις ομάδες τους.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.