19 ανανεώσεις στον ΑΟ Σκιάθου-Η σύνθεση της ομάδας Β’

Ενδεκάδα με όλους τους αναπληρωματικούς ανανέωσε ο ΑΟ Σκιάθου για τη νέα χρονιά, που θα τον βρει και πάλι στην Α’ ΕΠΣΘ, ανακοινώνοντας τόσο τα ονόματα αυτών των παικτών όσο και αυτών που θα συμμετέχουν στην ομάδα Β’ η οποία θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΘ.

Για την ομάδα που θα συμμετέχει στην Α’ ΕΠΣΘ ανανεώσαν οι Σταμέλος Θωμάς, Τάσσος Γιώργος, Τουρναβίτης Νικόλαος, Τζελάι Άλεξ, Τζελάι Χρήστος, Έλιο Πρίφτη, Σταμέλος Γιώργος, Ντάμτσιος Νίκος, Νικολίν Μπεσίρι, Τσότσος Νικόλαος, Αμαρίλντο Μπάμπα, Μανωλιός Παντελής, Φερετζέλης Πολυδεύκης, Τζορμπατζόγλου Παναγιώτης, Τσάκος Χριστόφορος, Caka Euglend, Σανίδας Χρήστος, Βεργίνης Παναγιώτης και Μουτζούρης Ιωάννης. Ο σύλλογος επισημαίνει ότι σε λίγες μέρες θα γνωστοποιηθούν από το site του ομίλου τα παιδιά που επιστρέφουν στον ΑΟ Σκιάθου.

Από εκεί και πέρα την ομάδα Β’ του Ομίλου, πλαισιωμένοι με τα παιδιά από τις ακαδημίες όπου φέτος θα αγωνίζονται στη Γ’ ΕΠΣΘ οι Σεμπλάκου Μάριος, Κανταράκιας Γρηγόρης

Ιτζές Κωνσταντίνος, Θεοδωρής Στέφανος, Μπομπάϊ Δημήτρης, Λεόντιον Τάκα, Ντάσι, Άγγελος, Τσότσος Θωμάς, Τζακ Τάσσος, Τσομπάϊ Χρήστος, Χίντρι Διονύσης, Χαλκιάς Αθανάσιος, Γιόλλα Άντριαν, Μυγδαλάκης Ιάσωνας, Ντέιβιντ Σινάνι, Ντερβίση Άλβιν, Πασχάλης Παναγιώτης, Γκάμπριελ Καλιβάτσι, Καβάγια Στέλιος, Ντζιαντούς Μικογουάϊ και Μπινιάκου Ρενάτο.

Οσονούπω θα ανακοινωθεί και το ρόστερ της Κ16 που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα των ακαδημιών.

Τέλος, ο σύλλογος επισημαίνει: «Πράττουμε όλα όσα χρειάζονται ώστε τα παιδιά της Σκιάθου να έχουν τα ίδια δικαιώματα – τις ίδιες εμπειρίες με εκείνα των πόλεων και για αυτό, από τη μεριά μας, κάνουμε σημαντική ευχαριστήρια αναφορά προς την ΕΠΣ Θεσσαλίας, προσωπικά τον πρόεδρο κύριο Μίλτο Καλόγηρο και τον συνεργάτη αυτού κύριο Δαλούκα Αντώνη,  καθώς καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε όλα όσα επιθυμούμε για το αθλητικό μας δυναμικό να γίνεται πράξη. Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.