Βόκολος: «Χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας»

Για ποιότητα και για καλούς ποδοσφαιριστές έκανε λόγο ο Λεωνίδας Βόκολος μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τον Θεσπρωτό, αλλά και για ανάγκη η ομάδα να αλλάξει νοοτροπία και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί στα εννέα παιχνίδια που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Η ομάδα μας ήταν κάτω του μετρίου. Δεν ήμαστε καθόλου καλοί και δίκαια ο Θεσπρωτός έφτασε στη νίκη. Θα πρέπει να γίνουν πράγματα πολλά, να κάνουμε την αυτοκριτική μας από αύριο. Έχω πει στα παιδιά πολλές φορές ότι κάθε παιχνίδι είτε είναι θετικό το αποτέλεσμα είτε είναι αρνητικό, κρατάει 24 ώρες. Την επόμενη ημέρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας άλλα εννιά ματς και έχουμε πει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι για την εμφάνιση περισσότερο και την εικόνα μας. Συγχαρητήρια στον Θεσπρωτό και συνεχίζουμε.

Χρειάζεται διαφορετική νοοτροπία. Κάτι πολύ βασικό είναι ότι δεν είμαι από τους ανθρώπους που αποποιούνται των ευθυνών τους. Μισή ημέρα να είσαι στην ομάδα, όταν είσαι ήδη προπονητής σαφώς έχεις ευθύνες. Δεν αισθάνομαι ότι δεν είμαι μέλος αυτής της εικόνας και αυτής της τραγικής εμφάνισης. Έχουμε μπροστά μας εννιά ματς, να κοιτάξουμε ό,τι μπορούμε να σώσουμε και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.