Α.Ε.Β. Διμηνίου: Καλωσορίζει στην ομάδα την προπονήτρια Άννα Χριστοδούλου

Αναλαμβάνει την προπόνηση στα τμήματα κοριτσιών-κορασίδων-γυναικών

Τη συνεργασία της με την Άννα Χριστοδούλου, η οποία έχει γεννηθεί στον Βόλο, αλλά χρόνια τώρα δραστηριοποιείται στην Αθήνα με ακαδημίες μπάσκετ, κυρίως στα κορίτσια και στις γυναίκες, ανακοινώνει η Α.Ε.Β. Διμηνίου με σχετική ανακοίνωση που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας, την νέα έμπειρη προπονήτρια κα Άννα Χριστοδούλου! Η coach Άννα θα αναλάβει να προπονεί τα τμήματα κοριτσιών-κορασίδων και Γυναικείο της Ακαδημίας μας!!! Η Άννα γεννημένη στον Βόλο αλλά μεγαλωμένη στην Αθήνα συμμετέχει έως σήμερα στην Ακαδημία Antetokounbros ως Προπονήτρια ομάδας κοριτσιών και αγοριών και έχει πλούσιο προπονητικό και αθλητικό βιογραφικό. Αξίζει να αναφέρουμε μερικά …όπως το ότι έχει εργαστεί το 2018 – 2020 στον Ολυμπιακό Πειραιώς προπονήτρια ομάδας παγκορασίδων και Κορασίδων, το 2015 – 2018 στην Τούφα Χαλανδρίου ΑΟ, προπονήτρια ομάδας κορασίδων και μίνι αγοριών.
Το 2010 – 2015 στον ΓΣ Αμαρουσίου ως προπονήτρια ομάδας κορασίδων και νεανίδων. Ως αθλήτρια έχει αγωνιστεί με επιτυχία στις ομάδες Μελάς Άγιος Ελευθέριος ΓΣ, Εστία Φιλίας ΑΟ, Τούφα Χαλανδρίου ΑΟ, Α.Ο. Σπόρτιγκ, Άρης Χολαργού Α.Ο., Γ.Σ. ΦΕΑ, Αμαρυλλίς Βριλησσίων, Γ.Σ. Προμηθέας Χαλανδρίου. Ευχόμαστε καλή μπασκετική χρονιά και ελπίζουμε σε μια μακρά συνεργασία που θα εξελίξει όχι μόνο το τμήμα καλαθοσφαίρισης της ΑΕΒΔ, αλλά και του Βολιώτικου μπάσκετ γενικότερα»!!!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.