Α.Ο. Σκιάθου: «Γροθιά στον αθλητισμό από ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου»

Ανακοίνωση της νησιωτικής ομάδας, που τονίζει ότι ίσως δεν έχουν μάθει να χάνουν στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Α.Ο. Σκιάθου εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τον τραυματισμό του προπονητή της ομάδας, Βασίλη Μυγδαλάκη, που γρονθοκοπήθηκε από παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου.

Αναλυτικά: «Γροθιά στον αθλητισμό από ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου, χωρίς καμία αιτία, με βασικότερη ίσως το αναπάντεχο «φρενάρισμα» στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βόλου από την ουραγό Σκιάθο, που είχε το θάρρος και την παλικαριά να σταθεί 95 λεπτά όρθια στο ΕΑΚ.

Φαίνεται ότι το αποτέλεσμα δεν άρεσε στον ποδοσφαιριστή των ερυθρόλευκων και αντί να δώσει χέρι φιλίας, γρονθοκόπησε τον προπονητή μας κ. Βασίλη Μυγδαλάκη, στέλνοντας τον στο Νοσοκομείο με τη λήξη της αναμέτρησης.

Δεν είναι λυπηρό το αποτέλεσμα του αγώνα για την ιστορική ομάδα ως φαίνεται, αλλά η αντιμετώπισή του. Ίσως δεν έχουν μάθει να χάνουν.

Ο Α.Ο. Σκιάθου ξεκαθαρίζει πως δεν θα δεχτεί τέτοιες τακτικές και βίαιες συμπεριφορές και θα αποφανθεί στην ΕΠΣΘ και την αθλητική δικαιοσύνη, έχοντας ως αδιάψευστο μάρτυρα το βίντεο του αγώνα και της ζωντανής μετάδοσης του Skiathoslife.gr.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και περαστικά στον προπονητή μας. Τέλος ευχαριστούμε για τη φιλοξενία του τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, που η ωριμότητά του υπερβαίνει αυτή των αθλητών του».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.