Α.Σ. Αργώ: «Η πιο επιτυχημένη χρονιά της γυναικείας ομάδας»

Στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου στην Α2 γυναικών βόλεϊ η Αργώ γνώρισε την ήττα με 3-0 από την ΕΑΛ εκτός έδρας την περασμένη Κυριακή, με αποτέλεσμα την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της για τη φετινή χρονιά, αφού με 0-2 αποκλείστηκε από τη συνέχεια.
Σε ανάρτησή της η βολιώτικη ομάδα αναφέρει ότι αυτή ήταν η πιο επιτυχημένη χρονιά της.
Αναλυτικά: “Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ομάδα της ΕΑΛ στους τελικούς για την άνοδο. Είναι αξία εκπρόσωπος για την ένωσή μας.
Η φετινή χρονιά για εμάς ήταν μια καταπληκτική χρονιά, μιας και η ομάδα μας για πρώτη φορά συμμετείχε στη διαδικασία των play off για την άνοδο στην pre league. Από την 1η αγωνιστική βρισκόμασταν στη διαδικασία του στόχου που ήταν η πρώτη τετράδα. Οι στοχευμένες επιλογές του Συλλόγου ήταν αυτό που έφερε αυτήν την επιτυχία.
Η σωστή επιλογή των παικτριών, η προσθήκη του γυμναστή Πλάτωνα Βούλγαρη, ο ερχομός ενός καταξιωμένου team manager, του κου Νίκου Ρούμπου, και η υποστήριξη των χορηγών μας ήταν η συνταγή για την πιο επιτυχημένη χρονιά του Συλλόγου.
Το Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει τις αθλήτριες και τους προπονητές γι’ αυτή την εξαιρετική πορεία, τους γονείς των αθλητριών και τους φιλάθλους. Όλους τους χορηγούς μας, τους Βουλευτές της πόλης μας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Βόλου, τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων και όσους στήριξαν αυτή την τόσο μεγάλη προσπάθεια”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.