Α.Σ. Ολυμπιακός Β.: «Εξοντωτική η τιμωρία, στοχοποιείται η ομάδα»

Και ο Ερασιτέχνης αντέδρασε στη βαριά τιμωρία στην ποδοσφαιρική ομάδα

Μετά τους διοικούντες του ποδοσφαιρικού τμήματος και τους οργανωμένους, και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου αντέδρασε στην τιμωρία που επεβλήθη από την ΕΠΣΘ στην ποδοσφαιρική ομάδα, χαρακτηρίζοντάς την εξοντωτική, ενώ γίνεται λόγος για στοχοποίηση της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Αναλυτικά: «Με αφορμή τις αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΘ εις βάρος του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Συλλόγου μας, θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για το ύψος και τον εξοντωτικό χαρακτήρα των ποινών που επιβλήθηκαν.

Υπήρχε η δυνατότητα βάσει των άρθρων του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ οι ποινές να είναι ηπιότερες.

Καταδικάζουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται, αλλά δεν δεχόμαστε την στοχοποίηση της ομάδας μας, τη μονομερή τιμωρία της και την ατιμωρησία αυτών που προσπαθούν συνεχώς σε κάθε αγώνα να προκαλούν τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ.

Στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις μας τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος σε μία πολύ δύσκολη και κομβική περίοδο.

Καλούμε τους φιλάθλους και οπαδούς της ομάδας μας να μην αντιδρούν στις προκλήσεις απ’ όπου και αν προέρχονται και να στηρίζουν με τη φωνή και το πάθος τους τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας για τη νίκη.

Είμαστε «περαστικοί» από την κατηγορία και ο στόχος είναι ΕΝΑΣ, η άνοδος στις Εθνικές Κατηγορίες, όπου είναι η θέση της ιστορικής μας ομάδας.

ΚΑΝΕΝΑΣ όσο και να προσπαθήσει δεν θα μας αποπροσανατολίσει από τον στόχο μας.

Διοίκηση, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι μία γροθιά.

OΛYMΠIAKOΣ BOΛOY ΠANTOY KAI ΠANTA».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.