ΠΑΕ Νίκη: «Κοσμήματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο Δημήτρης και Στέλιος»

Η κυανόλευκη ΠΑΕ ορθώς δεν εφείσθη εγκωμίων για τους δύο προπονητές

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη για τη λύση συνεργασίας με τους Δημήτρη Ελευθερόπουλο και Στέλιο Βενετίδη είναι αντάξια της ποδοσφαιρικής προσωπικότητας των δύο πρώην πλέον προπονητών της ομάδας. Η κυανόλευκη ΠΑΕ ορθώς δεν εφείσθη εγκωμίων για τους δύο τεχνικούς, που κατέγραψαν 56 ματς με τη Νίκη, έχοντας 27 νίκες, 13 ισοπαλίες και 16 ήττες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει απόφαση να μη συνεχιστεί η συνεργασία μας με τον μέχρι πρότινος τεχνικό μας Δημήτρη Ελευθερόπουλο, όπως επίσης και με τον άμεσο συνεργάτη του Στέλιο Βενετίδη.

Μια συνεργασία που ξεκίνησε πριν από περίπου 1,5 χρόνο και σήμερα μάς βρίσκει όλους απόλυτα ικανοποιημένους για την τότε επιλογή μας. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αλλά κι ο Στέλιος Βενετίδης είναι κοσμήματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και αναντίρρητα αποτελούν πολυτέλεια για τη Super League 2.

Αυτές οι δύο τόσο σημαντικές προσωπικότητες για το ποδόσφαιρό μας, αλλά κυρίως για την κοινωνία μας αντιπροσωπεύουν στο ακέραιο τις αξίες τις οποίες πρεσβεύει η οικογένεια της ΝΙΚΗΣ μας.

Μαζί κάναμε βήματα μπροστά. Μαζί χαρήκαμε. Μαζί στεναχωρηθήκαμε. Ως οικογένεια. Όπως γίνεται σ’ όλα τα σπίτια. Ξεκινήσαμε ως συνεργάτες και σήμερα οι επαγγελματικοί δρόμοι μας χωρίζουν για το κοινό καλό όλων μας. Ως φίλοι αληθινοί, έχοντας χτίσει σχέσεις που δεν αλλοιώνονται ούτε με το πέρασμα του χρόνου.

Δημήτρη και Στέλιο σάς ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την επαγγελματική σας επάρκεια, για την αφοσίωσή σας, για την εργατικότητά σας, για το ήθος σας, για την προσωπικότητά σας αλλά κυρίως για την αγάπη σας προς τη ΝΙΚΗ μας.

Είμαστε βέβαιοι πως τα επαγγελματικά σας βήματα, όποια κι αν είναι αυτά, θα συνεχίσουν να φωτίζουν το σκοτεινό τοπίο του ελληνικού ποδοσφαίρου και πάντα θα αποτελείτε τον σωστό λόγο, για να αναφέρεται κάποιος στο όνομά σας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.