Αχ. Τζαλάκας: «Αφήνετε εμένα και τον κ. Χαλκιά εκτεθειμένους»

Για την οφειλή προς την ΑΕΠΙ μετά τη συναυλία του Γιάννη Πάριου στο γήπεδο Π. Μαγουλάς έκανε λόγο στη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης το πρώην μέλος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, που παραιτήθηκε:

« Έφερα εις πέρας τη διοργάνωση της συναυλίας του Γιάννη Πάριου που ανέλαβα. Ήταν κάτι πολύ δύσκολο για μένα και έτρεξα όλον τον Αύγουστο. Όταν τελείωσε η συναυλία, δημιουργήθηκαν δύο θέματα. Το ένα ήταν ένα πολύ μικρό ποσό, γελοίο, έναντι του ΙΚΑ 180 ευρώ, και ένα ποσό περίπου έναντι της ΑΕΠΙ της τάξεως των 2.350 ευρώ περίπου. Για τα δύο θέματα είχα ένα προσωπικό βάρος, γιατί αυτήν την εκδήλωση τη διοργάνωσε όχι η Νίκη, αλλά οι Νέοι Αθλητές Νίκης, που είχαν υπό μία έννοια ως υπεύθυνο τον κ. Λάκη Χαλκιά, που μου μετέφερε μέσω ΚΕΠ την εξουσιοδότηση. Συνεχώς πίεζα τον κ. Φάτση για την ΑΕΠΙ να την πληρώσουμε, γιατί το έχει βάρος πρώτος ο κ. Χαλκιάς και δευτερευόντως εγώ, θα μας το πει κάποιος νομικός αυτό.

Αρχικά θεωρήθηκε ότι κατατέθηκαν τα χρήματα και ως εκ τούτου ο οικονομικός διευθυντής δεν κίνησε τις διαδικασίες μήνυσης εναντίον μας. Βέβαια, η οφειλή δεν πληρώθηκε, όπως έμαθα απόψε.

Αν αυτό οδηγηθεί στα δικαστήρια και δεν πληρωθεί εντός ευλόγου διαστήματος, αυτό το ποσό πολλαπλασιάζεται και θα βαραίνει τον κ. Χαλκιά και ενδεχομένως και μένα. Ζητώ την κατανόηση του σώματος και απευθύνομαι στον Ερασιτέχνη. Αυτό το ποσό, μην το αφήνετε. Δηλαδή, αύριο εγώ και ο κ. Χαλκιάς θα χρωστάμε οκτώ και δέκα χιλιάρικα, όπως μας έχουν πει;

Πραγματικά μας αφήνετε εκτεθειμένους. Έτρεξα, που έτρεξα, ο κ. Χαλκιάς έβαλε την υπογραφή του, μη χρωστάμε και τα λεφτά στους ανθρώπους. Δε θα βρεθώ εγώ εκτεθειμένος. Η πληρωμή στην ΑΕΠΙ δεν έγινε ποτέ. Το έγγραφο το οποίο της απεστάλη ήταν ψευδεπίγραφο».

Η απάντηση του κ. Τζήμα ήταν ότι σύμφωνα με τον νόμο, εφόσον πληρώθηκε ο καλλιτέχνης, δε χρειάζεται να πληρωθεί η ΑΕΠΙ.

Στη συνέχεια ο κ. Χαλκιάς ρώτησε τη διοίκηση του Ερασιτέχνη: «Εφόσον τεθεί θέμα νομικό, ο Ερασιτέχνης το αναλαμβάνει; Δεσμεύεται;», παίρνοντας την απάντηση από τον Στέλιο Κολόζο ότι δεν έκανε τη συναυλία ο Ερασιτέχνης και πως πρέπει να δεσμευτεί ο κ. Τζήμας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.