Αφού βρήκαν γήπεδο, πήραν και τη νίκη οι Γυναίκες του Ολυμπιακού Βόλου

Στη δεύτερη αγωνιστική του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου για την Α2 Εθνική

Σε μίνι περιπέτεια εξελίχθηκε το να βρει η ομάδα Γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου γήπεδο για να δώσει τον αγώνα που είχε με την Κου.Πα Κιλκίς σήμερα, και τελικά επιστρατεύτηκε το κλειστό της Νέας Ιωνίας, αντί του ΕΑΚ, όπου πήρε τη νίκη με το ευρύ 92-40.

O αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Α2 Εθνική, και είχε οριστεί στο κλειστό του ΕΑΚ. Ωστόσο εκεί στις 14:00 είχε αγώνα χάντμπολ, και οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού Βόλου ενημερώθηκαν την τελευταία στιγμή! Τελικά βρέθηκε λύση με τη χρήση του κλειστού της Νέας Ιωνίας, όπου και οι «ερυθρόλευκες» έκαναν ένα ακόμη βήμα ανόδου.

Όσον αφορά τον αγώνα, δεν χρήζει κριτικής, με το «ερυθρόλευκο» σύνολο να έχει πλήρως τον έλεγχο και να φτάνει σε μία άνετη νίκη, με όλες τις παίκτριες να παίρνουν χρόνο συμμετοχής αλλά και να σκοράρουν.

Τα δεκάλεπτα: 23-15, 48-22, 72-29, 92-40.

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαθανασίου-Δέρβος): Μπασδέκη 6 (2), Ράπτη 4, Χούτα 2, Πολύζου 8, Τσομπανοπούλου 2, Μητραλή 11 (2), Σιουμουρέκη 9, Καραστάθη 6, Κοτοπούλη 10, Νταϊάκη 21 (5), Χαλιβέρα 4, Χριστοδούλου 9.

Κου.Πα Κιλκίς (Κολιαδήμας): Μιλιούνη 17 (3), Τσάγκαρη 8, Φωτιάδου, Κολιαδήμα 2, Τσαρίδου 4, Αποστολίδου, Αλέρου 9.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.