«Αυτή την Κυριακή να μη λείψει κανείς»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Πανθεσσαλικό, με την προτροπή “Αυτή την Κυριακή να μη λείψει κανείς”. Αναλυτικά:

“Η πιο κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος έφτασε. Αυτή την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, στις 15:00, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Απόλλωνα Λάρισας. Η ομάδα μας συνεχίζει με προσήλωση και συγκέντρωση τον αγώνα της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που οδηγεί στη Football League. Από ‘δω και στο εξής κάθε παιχνίδι θα είναι κι ένας τελικός. Για το λόγο αυτό, η παρουσία των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είναι πιο σημαντική από ποτέ. Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου στήριζε και θα στηρίζει την ομάδα κι αυτό επιβάλλεται να πράξει κι αυτή την Κυριακή.

Με τη φωνή του, το χειροκρότημά του, την εμψύχωσή του θα μετουσιωθεί στον 12ο παίκτη και με τον μοναδικό του τρόπο θα βοηθήσει την ομάδα μας να πάρει τη νίκη! Αυτή την Κυριακή γεμίζουμε το Πανθεσσαλικό Στάδιο, στηρίζουμε έμπρακτα τον Ολυμπιακό Βόλου και τον οδηγούμε εκεί που πραγματικά αξίζει. Η μεγάλη ιστορία και η βαριά φανέλα της ομάδας μας, ας αποτελέσει για όλους μας κίνητρο, έτσι ώστε να γίνει ο στόχος μας πραγματικότητα. Σ’ αυτόν τον αγώνα για την άνοδο κανείς δεν περισσεύει. Όλοι μαζί, προχωράμε ενωμένοι!”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.