Αγχίαλος και Βόλος τα λένε στο Βελεστίνο με φόντο τα φετινά… θρίλερ

Για τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΘ, την Κυριακή 28/04 στις 17:00

Επισήμως πλέον, όπως είχε προαναγγείλει και το «Magnesiasports» ήδη από τη Δευτέρα 22 Απριλίου, η ΕΠΣ Θεσσαλίας ανακοίνωσε ότι ο φετινός τελικός του κυπέλλου ΕΠΣΘ θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 του μηνός στο δημοτικό στάδιο του Βελεστίνου, ανάμεσα σε Πύρασο Νέας Αγχιάλου και Ολυμπιακό Βόλου.

Στις 17:00 λοιπόν θα γίνει η σέντρα του τελικού, με τις δύο ομάδες να θέλουν το τρόπαιο, για να το προσθέσουν στη συλλογή τους, με τους κυπελλούχους ΕΠΣ τα προηγούμενα χρόνια εξάλλου να συμμετέχουν στην πρώτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας την επόμενη χρονιά. Από τη μία βέβαια ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου για να κάνει το νταμπλ, μετά και την πρώτη θέση στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, και από την άλλη, ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου για να κλείσει κι αυτός με τον ιδανικότερο τρόπο τη χρονιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πύρασος θα είναι ο τυπικά γηπεδούχος, μετά τη σχετική κλήρωση που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης 23/04 στα γραφεία της ΕΠΣΘ. Όσον αφορά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, η ΕΠΣΘ προσανατολίζεται στο να τη διοργανώσει το απόγευμα της Παρασκευής, 26 Απριλίου στα γραφεία της, με τη συμμετοχή των προπονητών αλλά και των αρχηγών των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Ο τελικός κυπέλλου ΕΠΣΘ θα είναι η τρίτη αναμέτρηση φέτος ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς έχουν προηγηθεί οι δύο για το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας, με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει κάνει το 2/2.

Αρχικά, στην 7η αγωνιστική και στο «Αθ. Ραγάζος» του Αλμυρού, με τον Πύρασο γηπεδούχο, ο Ολυμπιακός Βόλου είχε προηγηθεί στο 8’ με τον Τασιούλη, για να ισοφαρίσει με πέναλτι που είχε κερδίσει ο Αραπίτσας και εκτέλεσε εύστοχα ο Ροτζέριο Μάρτινς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Όμως στο 3ο λεπτό του επιπλέον χρόνου, ο Πετράκος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Παπακώστας με κεφαλιά είχε διαμορφώσει το τελικό 1-2 υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου.

Φινάλε… δραματικό είχε και το παιχνίδι του δεύτερου γύρου στο ΕΑΚ, με τον Πύρασο να δείχνει αντοχές, αλλά μόνο μέχρι το 86ο λεπτό, αφού σε εκείνο το σημείο,  ο Σκοπελίτης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Αναστασίου με τον Κακάμη προσπάθησαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, για να έρθει ο Κούλπας και να σκοράρει για το τελικό 1-0 με κεφαλιά.

Μόνο και μόνο λοιπόν από τα φετινά πεπραγμένα, μπορεί να υπολογίσει κανείς ότι θα έχουμε έναν πολύ ενδιαφέροντα τελικό!

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.