Αγώνας δρόμου για το δελτίο του Καμπλιώνη, βγαίνει του Διβανέ

Μπορεί οι αρχικές εκτιμήσεις να ήταν διαφορετικές για τον Διβανέ και για το αν μπορέσει να έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με το Βελούχι την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, αλλά τελικά όλα δείχνουν ότι θα τεθεί στη διάθεση του Λάκη Μπακάλη.

Επειδή ο παίκτης προέρχεται από ΠΑΕ, τον Απόλλωνα Λάρισας, θα έπρεπε να πάρουν οι άνθρωποι του βολιώτικου συλλόγου στα χέρια τους τη λύση του συμβολαίου του, κάτι που πιστευόταν ότι μπορεί να αργήσει κάποιες μέρες να γίνει. Τελικά, αυτό το έγγραφο ήρθε στα γραφεία του συλλόγου κι έτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το δελτίο του ποδοσφαιριστή θα εκδοθεί, όπως το ίδιο θα γίνει και με το δελτίο του Κόλα, με συνέπεια να είναι εξαιρετικά πιθανόν να συμπεριληφθούν αμφότεροι στην αποστολή για την πρώτη αναμέτρηση του δεύτερου γύρου. Πάντως, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Β. εμφανίζονται σχεδόν σίγουροι για θετική εξέλιξη.

Κάπως πιο δύσκολα είναι τα πράγματα με το δελτίο του Καμπλιώνη, αφού θα έρθει από τη Ρόδο (προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Ιάλυσος) την Παρασκευή το πρωί και από κει και πέρα θα ξεκινήσει ένας αγώνας δρόμου, προκειμένου να πάει χέρι με χέρι στην ΕΠΟ, με άνθρωπο της ομάδας να ταξιδεύει στην Αθήνα. Ο παίκτης να σημειωθεί ότι στην προπόνηση της Πέμπτης ένιωσε στην αρχή της ένα τράβηγμα στο πόδι και δεν έλαβε μέρος περισσότερο προληπτικά στην υπόλοιπη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.