Αιολικός-Ίωνας το Σάββατο για φινάλε ή παράταση στην αγωνία

Συνέχεια με πλέι άουτ στην Α1 ΕΣΚΑΘ

Τα πλέι οφ στην Α1 ΕΣΚΑΘ δεν μπορούν να προχωρήσουν, από τη στιγμή που παίκτες του Νέου Κεραυνού Λάρισας συμμετέχουν στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθήματος Παίδων που διεξάγεται στη θεσσαλική πρωτεύουσα, με την Ανάληψη να περιμένει, ωστόσο τα πλέι άουτ προχωρούν κανονικά.

Έτσι, το ερχόμενο Σάββατο 22 Απριλίου η ΕΣΚΑΘ έχει προγραμματίσει τους δεύτερους αγώνες της σειράς, με τον Αιολικό να είναι αυτός που θα υποδεχθεί αυτήν τη φορά τον Ίωνα Βόλου. Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο παιχνίδι, ο Ίωνας είχε επικρατήσει με το ευρύ 76-56 για να φτάσει τη σειρά στα παιχνίδια με τον Αιολικό στο υπέρ του 2-1, και αν ο Ίωνας επικρατήσει και το ερχόμενο Σάββατο τότε δεν θα χρειαστεί άλλος αγώνας. Αν πάλι ο Αιολικός κάνει το 2-2, τότε οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν σε τρίτο παιχνίδι για τη διαδικασία των πλέι άουτ και εκεί όποιος κερδίσει… κέρδισε!

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί λοιπόν το Σάββατο 22 Απριλίου στο κλειστό της Νέας Ιωνίας με ώρα έναρξης τις 17:00. Την ίδια στιγμή, ο Φοίβος 2002 υποδέχεται στο κλειστό της Γιάννουλης Λάρισας τον Άρη Τρικάλων, με το τρικαλινό σύνολο να έχει φέρει τη σειρά στο 2-1, καθώς είχε επικρατήσει 83-80 στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι άουτ.

Όσον αφορά την Ανάληψη, το παιχνίδι με τον Κεραυνό Λάρισας δεν έχει ακόμη οριστεί, για τον λόγο που προαναφέραμε, με το σύνολο του Δημήτρη Καραγιώργου απλά να περιμένει την ανακοίνωση της ημερομηνίας. Υπενθυμίζεται ότι η σειρά είναι στο 1-1, με την Ανάληψη να φιλοξενείται στη Λάρισα στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ και φυσικά θέλει να κάνει το «break», όπως είχε κάνει και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αφού είχε επικρατήσει στη Λάρισα 83-82, αν και έχασε 67-77 στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος στον Βόλο.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.