To «αντίο» στον σπουδαίο Στάθη Τοπαλίδη

Παραμονή Χριστουγέννων έφυγε από τη ζωή, ο σπουδαίος Στάθης Τοπαλίδης που είχε συνδέσει το όνομά του με τις κορυφαίες στιγμές του βολιώτικου και γενικότερα του ελληνικού στίβου.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι σύλλογοι και οι άνθρωποι του Στίβου του Βόλου και της Μαγνησίας αποχαιρέτησαν τον Στάθη Τοπαλίδη.

Ο ΓΣ Βόλου αποχαιρέτησε έναν δικό του άνθρωπο, αναφέροντας τη θλίψη των μελών του για την απώλεια του Στάθη Τοπαλίδη. «Θερμά συλλυπητήρια  από την οικογένεια τού ΓΣ Βόλου για τον θάνατο του Στάθη Τοπαλίδη» σημειώνει χαρακτηριστικά ο σύλλογος με την ευχή για καλό ταξίδι να συνοδεύει την ανακοίνωση.

Το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια και στους οικείους του εκπλιπόντος, τονίζοντας ότι: «Ο Στάθης Τοπαλίδης υπήρξε μια κορυφαία προσωπικότητα του ελληνικού στίβου κι αφήνει πίσω του μεγάλη παρακαταθήκη. Ο ελληνικός στίβος πενθεί. Καλό παράδεισο».

Από πλευράς Άτλαντα Βόλου, ο υπεύθυνος Ηλίας Κορώνας αποχαιρετά κι αυτός τον Στάθη Τοπαλούδη. «Μια τεράστια μορφή του Κλασικού Αθλητισμού «έφυγε» από κοντά μας, ο Στάθης Τοπαλίδης. Για πολλούς από μας ήταν ένας μεγάλος δάσκαλος. Για μένα ήταν η πρώτη πατρική φιγούρα που είχα στη ζωή μου! Αντίο δάσκαλέ μου. Θα είσαι πάντα δυνατά μέσα στην ψυχή μου!» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.