Ανακατατάξεις στην ΑΕ Χλόης

Για τη Γ’ ΕΠΣΘ ετοιμάζεται η ομάδα της Χλόης, έχοντας επαναδραστηριοποιηθεί ήδη από την περασμένη αγωνιστική περίοδο, με νέο προπονητή όμως για την ερχόμενη χρονιά αλλά και με αλλαγές στο ρόστερ.

Αρχικά, η διοίκηση ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Τσούρικα, ευχαριστώντας τον για τη θητεία του στην ομάδα. Από ερκεί και πέρα, ανακοίνωσε ήδη την παραμονή 14 παικτών στο δυναμικό αλλά και την προσθήκη δύο νέων μονάδων.

Συγκεκριμένα, στην ΑΕ Χλόης παραμένουν για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο οι Γιώργος Μιχολίτσης, Γιάννης Ντόντγος, Γιώργος Μαυρογόνατος, Θέμης Κολοκοτρώνης, Θεόδωρος Ζαμπόγιας, Παναγιώτης Μπομπότης, Κώστας Σεσκλιώτης, Χρήστος Βαΐτσης, Θανάσης Βαϊόπουλος, Δημήτρης Συρταδιώτης, Θανάσης Σούρλας, Κώστας Κουσκουρίδας, Εριάντο Ντογκάνι και Θοδωρής Τσιούτσιος.

Όσον αφορά τις νέες προσθήκες, πρόκειται για τον Γιώργο Καρανικολάου, που αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά ως μπακ χαφ, ενώ έχει υπάρξει παίκτης των Ρήγα Φεραίου και του Απόλλωνα Καναλίων, αλλά και για τον Βασίλη Τσουκαλά, που αγωνίζεται τόσο στην άμυνα όσο και ως αμυντικός μέσος, έχοντας συμμετοχές σε ομάδες της Κομοτηνής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.