Ανακοίνωσε τον τερματοφύλακα Χρήστο Πορή ο Ολυμπιακός Β.

Ο Γιάννης Θεοδωρίδης, γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου, με τον νέο τερματοφύλακα, Χρήστο Πορή

Παραπάνω από δυο βδομάδες μετείχε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού Βόλου ο τερματοφύλακας Χρήστος Πορής και σήμερα ανακοινώθηκε η απόκτησή του, αποτελώντας και τυπικά τον τρίτο τερματοφύλακα της ομάδας. 0 21χρονος γκολκήπερ ήρθε, για να δοκιμαστεί στους ερυθρολεύκους μετά την αποχώρηση του νεαρού Κωνσταντίνου, που πήγε στην Αγγλία για σπουδές.

Ο Πορής είναι γεννημένος στις 11/1/97 και έχει υπάρξει μέλος για επτά χρόνια της ακαδημίας του Πανιωνίου, αλλά και των ομάδων Κ20 της Καλλιθέας και του ΟΦΗ, ενώ σε εθνικές κατηγορίες έχει αγωνιστεί στην Τρίγλια Ραφήνας το 2014-15, έχοντας μία συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, ενώ ξαναπήγε στην ίδια ομάδα το περσινό πρώτο εξάμηνο και το δεύτερο μετακόμισε στον Πανσερραϊκό, χωρίς όμως να καταγράψει κάποια συμμετοχή, παρά μόνο συμπεριλήφθηκε σε κάποιες αποστολές. Με τον νεαρό πορτιέρε συνεργάστηκε την περσινή σεζόν στους Σερραίους και ο Περικλής Αμανατίδης.

Η επίσημη ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Πορή, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 11/01/1997 και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα. Ο 21χρονος πορτιέρε το τελευταίο διάστημα έλαβε μέρος στις προπονήσεις της ομάδας μας αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στο προπονητικό τιμ. Ο Πορής έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην ακαδημία του Πανιωνίου, ενώ πέρσι αγωνιζόταν με τη φανέλα του Πανσερραϊκού στη Football League. Επίσης έχει αγωνιστεί στην ομάδα Νέων (Κ-20) τόσο της Καλλιθέας όσο και του ΟΦΗ και θα συμπληρώσει την τριάδα των τερματοφυλάκων της ομάδας μας.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει τον Χρήστο Πορή και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.