Ανακοίνωσε τη συμφωνία με Κρητικό η Νίκη Βόλου

Χαρούμενος δηλώνει ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής, κάνοντας λόγο για προσπάθεια ανόδου

Επιβεβαιώθηκε τελικά το σενάριο που ήθελε τον Τάσο Κρητικό να επιστρέφει στον Βόλο, για λογαριασμό της Νίκης αυτή τη φορά μετά το πέρασμά του από τον ΝΠΣ, με τον 28χρονο Λαρισαίο μέσο να συμφωνεί με τη διοίκηση των «κυανόλευκων», ενώ η ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο παίκτης θα είναι μέλος της ομάδας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Κρητικός αγωνιζόταν με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε:

Δόξα Δράμας: 42 ματς, 14 γκολ, 1 ασίστ

ΑΕΛ: 23 ματς, 1 γκολ, 1 ασίστ

ΠΑΣ Γιάννινα: 22 ματς, 2 γκολ, 2 ασίστ

Πανσερραϊκό: 19 ματς, 2 ασίστ

Ξάνθη: 19 ματς, 2 γκολ

Αναγέννηση Καρδίτσας: 15 ματς, 2 γκολ, 1 ασίστ

ΝΠΣ Βόλος: 12 ματς, 1 γκολ.

Eπίσης επισημαίνεται ότι υπήρξε διεθνής με την Κ19 της Ελλάδας ενώ ήταν και στις κλήσεις της Κ21.

«Για τον στόχο της ανόδου»

Στην ανακοίνωση συμπεριλαμβάνεται και δήλωση του Τάσου Κρητικού, που επισημαίνει ότι θέλει κι αυτός να συντελέσει ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

«είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, η οποία πρωταγωνιστεί. Ελπίζω να βοηθήσω και εγώ ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου. Ευχαριστήσω τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό. Να είναι όλοι σίγουροι ότι και ‘γω με τη σειρά μου θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να τους την ανταποδώσω με την προσπάθειά μου μέσα στο γήπεδο» αναφέρει ο Λαρισαίος χαφ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.