Ανακοίνωση του Δήμου Βόλου για την εκδήλωση βράβευσης κορυφαίων αθλητών-τριών

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Βόλου για την εκδήλωση βράβευσης κορυφαίων αθλητών-τριών, που θα γίνει στις 17 Απριλίου στο στο δημοτικό θέατρο Βόλου «Βαγγέλης Παπαθανασίου».

Αναλυτικά: “Την Τετάρτη 17 Απριλίου και ώρα 20.00, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση βράβευσης των κορυφαίων αθλητών-τριών των συλλόγων του Δήμου Βόλου για το 2023, στο δημοτικό θέατρο Βόλου «Βαγγέλης Παπαθανασίου».

Ο Δήμος Βόλου για άλλη μια χρονιά δεν θα μπορούσε να μη τιμήσει τους/τις αθλητές-τριες με σημαντικές διακρίσεις και στο πρόσωπο αυτών όλους τους/τις αθλούμενους/νες  νέους/νέες.

Οι επιτυχίες που βραβεύονται σύμφωνα με τα ισχύοντα κριτήρια είναι: Συμμετοχή σε Παγκόσμια πρωταθλήματα, έως 8η νίκη σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ή επίδοση-ισοφάριση ευρωπαϊκού ρεκόρ, έως 3η νίκη σε Βαλκανικά πρωταθλήματα, έως 1η νίκη σε Πανελλήνια πρωταθλήματα ή επίδοση-ισοφάριση πανελληνίου ρεκόρ, αθλητές-τριεςΑμεΑ μέχρι 3η νίκη σε πανελλήνια πρωταθλήματα και αθλητές-τριες που σημείωσαν διεθνείς επιτυχίες σε μη ολυμπιακά αθλήματα όπως παραπάνω.

Καλείται λοιπόν  όλη η αθλητική οικογένεια  να δώσει το παρών σε αυτή τη γιορτή του ερασιτεχνικού αθλητισμού της πόλης μας”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.