Ανακοίνωσε τον Τάσο Λαγό η Καβάλα

Για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική θα αγωνιστεί ο Αλμυριώτης Τάσος Λαγός, που συμφώνησε με την Καβάλα, την πρωτοπόρο του πρώτου ομίλου της κατηγορίας, η οποία και είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στη Super League 2.

Μετά το πέρασμα για ένα εξάμηνο από τον Αιολικό που αγωνίζεται στον όμιλο της Νίκης με μόλις τρεις συμμετοχές λόγω και τραυματισμών, ο τριαντάχρονος αμυντικός μέσος ανακοινώθηκε και επίσημα από τη νέα του ομάδα, στην οποία θα έχει συμπαίκτη τον Νέτι Μέτσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Α.Ο. Καβάλα ανακοινώνει την απόκτηση του πολύπειρου 31χρονου αμυντικού μέσου Τάσου Λαγού, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου Γ. Διαμαντίδη. Ο Τάσος μετρά 27 συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων  και 121 με τον Παναθηναϊκό (2009-2016), όπου αγωνίστηκε 10 φορές στο Europa League και 3 στο Champions League.

Επίσης, φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ (2017-18) στη Super League 1, του Απόλλωνα Σμύρνης (2019-21), ενώ τα τελευταία 3 χρόνια αγωνίστηκε στη Super League 2 με την Αναγέννηση Καρδίτσας (49 ματς /4 γκολ) και τον Αιολικό.

Τάσο, καλώς ήρθες στον Α.Ο. Καβάλα!».

Να σημειωθεί ότι οι Καβαλιώτες θέλουν να αποκτήσουν και τον Σωτήρη Νίνη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.