Αναμένεται την Παρασκευή το δελτίο του Κάρδαρη, με Καλαμάτα ο Μπαταγίνι

Ένας παίκτης αρκετά διεισδυτικός, γρήγορος και δυνατός είναι, όπως τον βλέπουν οι άνθρωποι της Νίκης ο Μπαταγίνι τις δύο μέρες που βρίσκεται στην ομάδα και πήρε μέρος στην προπόνηση. Η θέση που του ταιριάζει περισσότερο να παίζει είναι στα άκρα, αλλά θεωρείται ότι μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον φορ, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης.

Άπαντες πιστεύουν ότι ο λόγος για τον οποίον ήρθε στους κυανόλευκους, δηλαδή να κάνει τη διαφορά, θα επιβεβαιωθεί και στην πράξη, κάτι που θα αρχίσει να συμβαίνει από τη μεθεπόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας κόντρα στην Καλαμάτα εκτός έδρας, καθώς για τον αγώνα με την Ιεράπετρα θα είναι σίγουρα εκτός και θα δει το ματς από την κερκίδα, εφόσον το δελτίο του δε θα είναι έτοιμο, ωστόσο θα είναι από την επόμενη βδομάδα. Αυτό ίσως είναι και καλό, αφού ο ποδοσφαιριστής, όσο ικανός και να είναι, είναι δεδομένο ότι χρειάζεται και λίγο χρόνο προσαρμογής. Να σημειωθεί ότι ο 28χρονος Aργεντινός (φωτό) μιλάει μόνο ισπανικά, καθώς δεν γνωρίζει αγγλικά και σίγουρα αυτό δυσχεραίνει λίγο την επικοινωνία του με τους νέους του συμπαίκτες, αλλά οι υπόλοιποι Αργεντινοί  που υπάρχουν στην ομάδα με πρώτο τον Καμπαγέρο τον βοηθούν περισσότερο απ’ όλους να μπει στο κλίμα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Την Παρασκευή (10/1) κατά 99% οι άνθρωποι της Νίκης θα πάρουν στα χέρια τους το δελτίο του Κάρδαρη, που έπρεπε να έρθει από τη Γαλλία, και έτσι ο ποδοσφαιριστής θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο σαββατιάτικο αγώνα με την Ιεράπετρα, ενώ αναμονή υπάρχει για το δελτίο του Τσιμπούκα, που είναι ο τρίτος νεοαποκτηθέντας και με αυτόν τελείωσαν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι μεταγραφές της Νίκης τον Ιανουάριο.

Αύριο είναι προγραμματισμένη στη Νεάπολη η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το εντός έδρας παιχνίδι με την Ιεράπετρα στις 11 το πρωί. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και μοναδική απουσία θα είναι αυτή του τιμωρημένου Μπιτσάκου.

Σε σύντομη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Blue Angels επισημαίνουν: «Σάββατο το ραντεβού μας στην κερκίδα με φωνή για μια ακόμα νίκη να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά!
Όλοι εκεί με φωνή και πάθος για την ομάδα μας!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.