Ανανέωσε με Στεργιόπουλο ο Αιολικός Βόλου

Μπορεί ο Αιολικός να υποβιβάστηκε μετά από… καραμπόλες στην Α2 ΕΣΚΑΘ, αφού υποβιβάστηκε η Ανόρθωση από τη Γ’ Εθνική, ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου συνεχίζει νε εμπιστεύεται τον προπονητή Γιάννη Στεργιόπουλο, με φόντο την επιστροφή στην πρώτη τοπική κατηγορία.

«Το ΔΣ ανανεώνει τη συνεργασία με τον Γιάννη Στεργιόπουλο στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ δείχνοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. Το πρωτάθλημα στην Α1 ΕΣΚΑΘ ήταν δύσκολο με δώδεκα ομάδες» αναφέρει στη διαδικτυακή ανάρτησή του ο σύλλογος.

Παράλληλα επισημαίνει τα εξής: «Οι παίκτες μας προερχόμενοι ως επί το πλείστον από την ακαδημία μας πάλεψαν μέχρι το τελευταίο παιχνίδι τερματίζοντας στην ένατη θέση κατοχυρώνοντας την κατηγορία. Η συγκυρία όμως απρόβλεπτων καταστάσεων οδήγησαν την ομάδα στην Α2 ΕΣΚΑΘ».

Στην ανάρτηση συμπεριλαμβάνεται και δήλωση του Γιάννη Στεργιόπουλου, που αναφέρει τα εξής: «Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπο μου να συνεχίσουμε μαζί παρά τη δύσκολη περσινή χρονιά. Στόχος μου είναι να δώσουμε ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους αθλητές της Ακαδημίας με σκοπό τη βελτίωση των βασικών και την ευχαρίστηση του αθλήματος. Παράλληλος σκοπός είναι και η άνοδος στην Α1 που πιστεύω ότι ανήκουμε!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.