Ανάσες με ρεπό και συγκέντρωση για τον Ολυμπιακό Βόλου

Όλα δείχνουν ότι η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου μπαίνει στην τελική της ευθεία, εφόσον επιβεβαιωθεί ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 7 Νοεμβρίου, οπότε και το χρονικό διάστημα για να είναι στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό έτοιμοι οι παίκτες για την πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση θα αποκτήσει συγκεκριμένη διάσταση.

Όπως συγκεκριμένο είναι και το χρονικό διάστημα κατά το οποίο η διοίκηση καλείται να κλείσει όλα τα μεταγραφικά θέματα που υπάρχουν ανοιχτά. Δεν είναι σίγουρα πολλά, από τη στιγμή που διοικούντες και προπονητής έχουν μιλήσει για την προσθήκη 1-2 παικτών ακόμη, ωστόσο είναι καίρια, προκειμένου το ρόστερ να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρες. Μπορεί μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξουν εξελίξεις, χωρίς να αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο και για την ερχόμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά τους παίκτες, μπόρεσαν και πήραν κάποιες ανάσες σήμερα Πέμπτη, καθώς μετά το φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας, ο Στέφανος Ξηροφώτος έδωσε ρεπό, και έτσι οι προπονήσεις θα συνεχιστούν από αύριο Σάββατο.

Χωρίς φιλικό το Σαββατοκύριακο

Την ίδια στιγμή, αν και υπήρξαν σκέψεις η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου να βρεθεί στην Κοζάνη για φιλικό παιχνίδι, τελικά δεν προχώρησαν και έτσι το πρόγραμμα έχει μόνο προπόνηση για τους «ερυθρόλευκους».

Πάντως, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου έδειξαν μία σχετικά καλή εικόνα απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας και δυνατότητες ενόψει του πρωταθλήματος της Football League, οπότε με το τελικό φορμάρισμα και τη διαμόρφωση της βασικής νοούμενης ενδεκάδας θα είναι σε θέση να διεκδικεί αυτό που θέλει απέναντι στους αντιπάλους της. Σιγά σιγά οι παίκτες παράλληλα μπαίνουν στο πνεύμα του Στέφανου Ξηροφώτου, έχοντας ήδη δώσει και τέσσερα φιλικά υπό τις οδηγίες του.

Μέχρι την έναρξη της αγωνιστικής δράσης πάντως δεν αποκλείεται να δοθεί ένα ακόμη φιλικό, κάτι που θα ξεκαθαρίσει την ερχόμενη εβδομάδα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.