Αναβάλλεται το σημερινό πρώτο μπαράζ Ξάνθη-Απόλλων Σμύρνης

Αναβάλλεται ο σημερινός πρώτος αγώνας μπαράζ μεταξύ Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης για την παραμονή/άνοδο στη Superleague 1, καθώς μέλος της αποστολής της ακριτικής ομάδας βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρίσκεται ήδη καθ’ οδόν για το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ομάδα, ώστε να υποβληθούν σε τεστ και τα υπόλοιπα μέλη.

Σύμφωνα με το SDNA, το προπονητικό κέντρο της Ξάνθης έχει ήδη σφραγιστεί για να απολυμανθεί. Η αναβολή του αγώνα θα είναι 48ωρη, διάστημα στο οποίο η ομάδα τίθεται σε καραντίνα και όλα τα μέλη επανεξετάζονται από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και μόνο εφόσον είναι όλοι αρνητικοί, θα γίνει το ματς.

Το πρώτο μπαράζ για μια θέση στη  Super League, με την Ξάνθη να φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης, ήταν προγραμματισμένο για σήμερα Σάββατο στις 20.00 στα Πηγάδια (Ert Sports). Οι δύο αντίπαλοι είναι αποδεκατισμένοι και οι δύο αγώνες μπορούν να χαρακτηριστούν άνετα σαν παρωδία.

Η Ξάνθη έχει κυρίως παίκτες απ’ την ακαδημία της ή αν προτιμάτε από Κ-19 και Κ-17. Ο Πορτογάλος πορτιέρε Σάο Μπέντο που ήταν φέτος αλλαγή με 5 συμμετοχές, ο στράικερ Φασίδης που έπαιξε σε 14 παιχνίδια (είχε και μια γεμάτη σεζόν παλαιότερα στον Αιγινιακό) και ο νεαρός μπακ Θυμιάνης με 2 συμμετοχές φέτος είναι οι… επαγγελματίες της ! Αναλυτικά την αποστολή της Ξάνθης απαρτίζουν οι: Σάο Μπέντο , Παναγιώτης Σταθάκης, Δήμος Τενεκές, Γιάννης Λεωντσάκος, Σιμάρ Χασάνογλου (γεννημένος το 2003), Ηλίας Τσιτσεκίδης (γεννημένος το 2002), Κώστας Θυμιάνης, Γιάννης Ιγνατιάδης (γεννημένος το 2003), Κώστας Ισαακίδης (γεννημένος το 2003), Σταμάτης Καρανικόλας (γεννημένος το 2003 – έπαιζε στην Κ17), Αλή Ερτουρούλ (γεννημένος το 2003), Κώστας Ζιπίδης (γεννημένος το 2003), Γιώργος Τσιλιγγίρης (ήταν ο αρχηγός της Κ19) , Βασίλης Φασίδης, Δημήτρης Τσιπούρας (γεννημένος το 2002), Νεκτάριος Κοτόπουλος (γεννημένος το 2002), Γιάννης Φάκκης.

Ο κόουτς Μπάμπης Τεννές στον Απόλλωνα Σμύρνης έχει μαζί με την προσθήκη τριών πιτσιρικάδων μόλις 15 ποδοσφαιριστές στη διάθεση, ανάμεσά τους και τον Αλμυριώτη Τάσο Λαγό, που παρότι ήταν στην έξοδο, επέστρεψε στην ομάδα.

Η αθηναϊκή ΠΑΕ το μεσημέρι της Παρασκευής (21/8) ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους: Αναγνωστόπουλο, Ρώσση, Καραγκούνη, Λαγό, Βιτλή, Πατράλη, Ιωαννίδη, Τσαμπούρη, Βάρκα, Μπλάζιτς, Μπεντινέλι, Κολ, Στάγκο, Ρόδη, Χριστόπουλο. Οι τρεις τελευταίοι είναι νεαροί που δεν είχαν συμμετοχές στην πρώτη ομάδα, ο ένας εξ αυτών θα είναι ο αναπληρωματικός πορτιέρε.  Στη ρεβάνς διαθέσιμος θα είναι και ο κόφτης Φατιόν (πρώην Λάρισα) που είχε δηλωθεί να εκτίσει ποινή.

Η Ξάνθη έχει παίξει 2-3 φιλικά έστω με ομάδες της περιοχής της, ώστε να υπάρχει η στοιχειώδης χημεία στην εντεκάδα της. Ο Απόλλωνας έχει να δώσει αγώνα προ της πανδημίας ! Ωστόσο, στα “χαρτιά” έχει μακράν πιο ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες, όπως ο Τσαμπουρής (34 ετών), που έχει τεράστια πορεία σε Λεβαδειακό και Αστέρα Τρίπολης (κυρίως) και ο Μπλάζιτς (35 ετών), που ήταν παίκτης της Λαμίας και της Καλλονής, αλλά και ο Λαγός (27 ετών), ο οποίος έπαιξε στον Παναθηναϊκό και στη Λάρισα, αλλά και στη Γερμανία.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.