Αναζήτηση αντιπάλου μέχρι την τελευταία στιγμή για τον Ολυμπιακό Βόλου

Για φιλικό μέσα στο Σαββατοκύριακο

Η ακύρωση του φιλικού με τον Πύρασο άλλαξε τα πλάνα του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού Βόλου, που αναγκαστικά χρειάστηκε ν’ αναζητήσει νέο αντίπαλο για το Σαββατοκύριακο, μήπως και δεν χρειαστεί ν’ αλλάξει το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Μέχρι την τελευταία στιγμή, οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να βρουν κάποια ομάδα η οποία θα μπορούσε να παίξει εναντίον τους, έστω και αν τα χρονικά περιθώρια είναι στενά. Το να βρεθεί κάποια ομάδα τοπικού πρωταθλήματος για το σαββατοκύριακο δεν είναι εύκολο, καθώς οι παίκτες έχουν κι άλλες υποχρεώσεις σε πολλές περιπτώσεις, ενώ από την άλλη, η προετοιμασία ομάδων Γ’ Εθνικής είναι στην τελική ευθεία, από τη στιγμή που το πρωτάθλημά τους αρχίζει στις 10 Σεπτεμβρίου.

Kρούσεις έγιναν και σε ομάδες της Μαγνησίας αλλά και από τον Νομό Λάρισας, αφού και τα επόμενα φιλικά είναι προγραμματισμένα με ομάδες του όμορου νομού, όλα εκτός έδρας. Από την άλλη υπήρξαν και σκέψεις να αναζητηθεί αντίπαλος στη Φθιώτιδα, με στόχο το φιλικό να είναι στα μέτρα του προγραμματισμού, με μία ομάδα που θα προσφέρεται τόσο για δοκιμές όσο και για συμπεράσματα για τον προπονητή των «ερυθρόλευκων».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.