Ανδρουτσόπουλος: «Δεν κρινόταν σήμερα η έκβαση του πρωταθλήματος»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Θησέα Αγριάς μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στη διακοπή του αγώνα, που επηρέασε τον ρυθμό στάθηκε μεταξύ άλλων, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο τεχνικός του Θησέα Αγριάς, Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος, τονίζοντας ότι δεν κρινόταν η έκβαση του φετινού πρωταθλήματος σήμερα, δηλαδή μόλις στην 5η αγωνιστική.

Ο τεχνικός του Θησέα Αγριάς ανέφερε τα εξής:

«Όπως είπα και στα παιδιά, να αισθάνονται περήφανοι που φόρεσαν τη φανέλα του Θησέα σήμερα και την τίμησαν μέσα στο γήπεδο, ασχέτως του σκορ και του πώς διαμορφώθηκε και πόσα συνέβησαν στην πορεία του αγώνα και ενώ κάποια στιγμή δεν παιζόταν ποδόσφαιρο. Τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή και μόνο συγχαρητήρια μπορώ να τους δώσω ασχέτως του αποτελέσματος.

Μέχρι και τη στιγμή του πέναλτι, που δεν ξέρω αν είναι αμφισβητούμενο, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και το δοκάρι και μπορούσαμε εμείς να προηγηθούμε. Εκεί άλλαξαν λίγο οι ισορροπίες και υπήρχε εκνευρισμός. Ευτυχήσαμε να ξαναμπούμε στο ματς με το 2-1 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος υπήρχε μία διάθεση από την ομάδα μας και θέλαμε να πιέσουμε και να φέρουμε το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα διακόπηκε το ματς και έγιναν πράγματα που είναι κρίμα να συμβαίνουν στο τοπικό ποδόσφαιρο. Είμαστε άνθρωποι που είμαστε στην ίδια κοινωνία, και αυτά τα πράγματα πηγαίνουν πίσω το τοπικό ποδόσφαιρο. Εκεί χάθηκε και ο ρυθμός του αγώνα, που θα μπορούσαμε να βάλουμε πίεση στον αντίπαλο, και σε μία αδράνεια δικιά μας έγινε το 3-1. Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει σήμερα, ούτε κρίνεται η έκβασή του. Σίγουρα ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, συνεχίζουμε, ξεκουραζόμαστε και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι. Αυτή είναι η αλήθεια του πρωταθλήματος».

*Από την πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου δεν έγιναν δηλώσεις, ούτε από τον προπονητή Στέλιο Αρσένο, ούτε από κάποιον άλλο εκπρόσωπο της ομάδας.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.