Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή

Ανείπωτη θλίψη επικράτησε στην Ελευσίνα, όπου κηδεύθηκε ο αδικοχαμένος 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής, που δολοφονήθηκε στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας μετά την επίθεση χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Συγγενείς και φίλοι και σύσσωμη η ΑΕΚ είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 29χρονο, με ένα «γιατί» να σχηματίζεται στα χείλη τους.

Τα στεφάνια, τα λουλούδια και η νεκροφόρα που μετέφερε τη σορό του 29χρονου «ντύθηκαν» όλα στα κιτρινόμαυρα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας, ενώ τη νεκροφόρα στόλιζε και ένα κασκόλ.

Στεφάνι στη μνήμη του Μιχάλη έστειλαν – μεταξύ άλλων – πολλοί σύνδεσμοι οπαδών, διοικήσεις ομάδων καθώς και οι οργανωμένοι οπαδοί της Μαρσέιγ με τους οποίους είναι αδελφοποιημένοι οι οπαδοί της ΑΕΚ.

Η οικογένεια του Μιχάλη, με μήνυμά της, καλεί τον κόσμο να κάνει δωρεές υπέρ του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ» στη μνήμη του 29χρονου.

«Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιές, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στον Θεό.

Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ» στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».

Η εξόδιος ακολουθία ξεκίνησε στις 5 το απόγευμα στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα, ενώ όλα τα καταστήματα στην περιοχή παρέμειναν κλειστά, σε ένδειξη πένθους.

«Πού σε πηγαίνουν παιδάκι μου;», φώναξε υποβασταζόμενη η μητέρα του, ενώ την ώρα που το φέρετρο έβγαινε από την εκκλησία οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Οι επικήδειοι στην εξόδιο ακολουθία του Μιχάλη Κατσουρή συγκλόνισαν, με τους γονείς του να λένε, μεταξύ άλλων:

«Είχες όνειρα, αλλά δεν πρόλαβες, γιατί έφυγες νωρίς.

Η απώλεια πονάει, αλλά είμαστε ήσυχοι, γιατί βρίσκεσαι ήδη δίπλα στους αγγέλους».

Οι φίλοι και συνοπαδοί του είπαν για τον Μιχάλη: «Θα είσαι πάντα μέσα στις καρδιές μας. Οι φίλοι σου δεν θα σε ξεχάσουν ποτέ, θα σε θυμούνται πάντα.

Σαν μαχητή της ζωής, της ΑΕΚ και κομμάτι της Original. Καλό παράδεισο».

Στην κηδεία του Μιχάλη παραβρέθηκαν και άνθρωποι της ΑΕΚ. Ο προπονητής της «Ένωσης», Ματίας Αλμέιδα, καθώς και οι αρχηγοί της ομάδας, Σέρχιο Αραούχο και Πέτρος Μάνταλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.