Ανοίγει η αυλαία του νέου συστήματος εισόδου στα γήπεδα στο Πανσερραϊκός-ΟΦΗ

Ανοίγει η αυλαία του νέου συστήματος εισόδου στα γήπεδα με το ψηφιακό εισιτήριο στο Gov.gr.wallet σήμερα (13/4) στις 15:00, στο ματς για τα πλέι οφ της Superleague μεταξύ Πανσερραϊκού-ΟΦΗ.

Οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν εγγραφεί πρώτα στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (ΕΜεπ)  και να εισαγάγουν το εισιτήριό τους στο ψηφιακό τους πορτοφόλι. Οι πιο προνοητικοί βέβαια έχουν ήδη προχωρήσει σε αυτήν τη διαδικασία, καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι το σύνολο των εγγραφών στο ΕΜεπ έφτασαν τις 4.066.669 εγγραφές από την έναρξη της λειτουργίας τον Μάρτιο του 2021 μέχρι τις 11 Απριλίου, ενώ το  ψηφιακό πορτοφόλι Gov.gr Wallet πλέον έχουν εγκαταστήσει περίπου δύο εκατομμύρια πολίτες στο κινητό τους τηλέφωνο (από την έναρξη της λειτουργίας του τον Ιούλιο 2022).

Όσον αφορά στα εισιτήρια διαρκείας το τελευταίο διάστημα, οι φίλαθλοι έχουν ταυτοποιήσει στο Gov.gr Wallet περισσότερα από 10.000 εισιτήρια διαρκείας (από τα περίπου 80.000 διαρκείας που υπάρχουν στο σύνολο).

Ωστόσο, όπως έχει εξηγήσει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, σχετικά με τη μεταβίβαση εισιτηρίων (απλών και διαρκείας) δεν είναι δυνατή μέσω της εφαρμογής Gov.gr Wallet, καθώς είναι θέμα των ΠΑΕ και αφορά στην πολιτική των ομάδων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.