Ανοικτή Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Νίκη την Τρίτη

Θέλουν την παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων φιλάθλων οι διοικούντες

Στις 8 Μαΐου είχε λάβει χώρα στο Π. Μαγουλάς η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Νίκη, που περισσότερο ήταν μία ενημερωτική συγκέντρωση με μικρή συμμετοχή, καθώς ο πολύς κόσμος δεν γνώριζε για τη διεξαγωγή της, εφόσον είχε ανακοινωθεί την ίδια μέρα.

Αύριο Τρίτη (18/6) στις 19.00 η ΠΑΕ Νίκη επαναλαμβάνει αυτή τη Γενική Συνέλευση, μόνο που έχει γίνει ξεκάθαρο από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Βενέτη, ότι θα είναι ανοικτή για όλους τους Νικιώτες κι όχι μόνο για τους μετόχους, γιατί όπως τόνισε στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη στο Volos Palace, επιθυμεί την παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων φιλάθλων, καλώντας τους να έρθουν μαζικά.

Σ’ αυτούς θα γίνει ενημέρωση για όλα τα σημαντικά ζητήματα της ΠΑΕ Νίκη, όπως για το Π. Μαγουλάς, το οποίο σκέφτονται οι ιθύνοντες να αποτελέσει την έδρα της ομάδας για τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λιγκ 2, κάνοντας τις ανάλογες εργασίες και αν έχει υπάρξει εξέλιξη στις επαφές που έχουν γίνει με την Περιφέρεια.

Η τελευταία είχε αναλάβει να συντάξει τη μελέτη και με βάση το κόστος των εργασιών και το τι μέρος μπορεί να καλύψει η Περιφέρεια, η ΠΑΕ Νίκη καλείται ν’ αποφασίσει αν θα πει το «ναι», για να ξεκινήσουν τα έργα, με κυριότερο την αλλαγή του πλαστικού σε φυσικό χλοοτάπητα.

Ακόμη, είναι πιθανόν να υπάρξει ενημέρωση για το μπάτζετ της νέας περιόδου, τους στόχους, τον προπονητή και τη σύνθεση του νέου Δ.Σ. της ΠΑΕ κι αν σ’ αυτό θα είναι ή όχι ο Βασίλης Βενέτης, που σκεφτόταν να αποχωρήσει.

Να σημειωθεί ότι αύριο θα δώσει το παρών εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά και ο απερχόμενος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, Στέργιος Φάτσης.

Σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση τα θέματα στην αυριανή Γ.Σ. είναι τα εξής:

-Διάφορα θέματα σε συνέχεια του διοικητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

-Λοιπά θέματα με αφορμή τη νέα αγωνιστική περίοδο (2024-2025).

Χρήστος Θανασούλης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.