Αντί ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ τελικά ο Φερνάντες

Επιβεβαίωσε ο ΝΠΣ Βόλος τη μεταγραφή, κρατώντας τον παίκτη έως τον Ιανουάριο

Παίκτης της ΑΕΚ θεωρείται ο Πάολο Φερνάντες, καθώς η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» ήρθε σε συμφωνία με τον ΝΠΣ Βόλος για την απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην ομάδα τον Ιανουάριο.

Τη μετακίνηση του παίκτη επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του και ο ΝΠΣ Βόλος.

Ο Φερνάντες αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της Σαραγόσα, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε σε εκείνος της Μάντσεστερ Σίτι, φτάνοντας μέχρι την Κ23 του συλλόγου. Στο μεσοδιάστημα αγωνίστηκε ως δανεικός σε Μπρέντα και Περούτζια, ενώ το καλοκαίρι του 2020 πήγε ως ελεύθερος στην ισπανική Καστεγιόν.

Το επόμενο καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον ΝΠΣ Βόλος, με τον οποίο την περσινή σεζόν είχε έξι γκολ και τρεις ασίστ σε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Τη φετινή σεζόν, μετράει ένα γκολ και δύο ασίστ σε τέσσερα παιχνίδια, αποτελώντας έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες των «κυανέρυθρων».

Σύμφωνα με τα όσα είχαν δημοσιοποιηθεί πάντως, ΝΠΣ Βόλος και ΠΑΟΚ είχαν συμφωνήσει για τη μετακίνηση του παίκτη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι τέθηκαν εμπόδια από την πλευρά του εκπροσώπου του παίκτη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.