Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη του Παναθηναικού-Ο πιλότος έδωσε το σύνθημα «βουντού-βουντού» (βίντεο)

Προς Αθήνα πετάει η αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού προκειμένου να γιορτάσει μαζί με τους πράσινους φιλάθλους τον θρίαμβο του Βερολίνου και το έβδομο αστέρι στη φανέλα μετά τη νίκη στον τελικό της Euroleague το βράδυ της Κυριακής επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το κλίμα στην πτήση είναι πανηγυρικό με τον πιλότο να δίνει πρώτος το σύνθημα για να ξεκινήσει το «ζέσταμα» για τους πανηγυρισμούς της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

«Την Τετάρτη ήμασταν συγκρατημένοι στο ταξίδι της επιστροφής. Είχα ευχηθεί την Κυριακή να πάρουμε το κύπελλο όπως και έγινε. Πάμε να ζεστάνουμε τους φιλάθλους για την υποδοχή με ένα “βουντού-βουντού”» είπε ο πιλότος του αεροπλάνου.

Μετά το σύνθημα του πιλότου όλοι οι επιβάτες άρχισαν να φωνάζουν το «βουντού-βουντού» ενώ λίγο αργότερα από τα μεγάφωνα του αεροπλάνου ακούστηκε ο ύμνος του Παναθηναϊκού.

 

Η αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης αναμένεται να προσγειωθεί στο Ελ. Βενιζέλος το μεσημέρι, περίπου στις 13:30, με τους παίκτες να ζητούν από τον κόσμο να τους περιμένει στο αεροδρόμιο. Μάλιστα την ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα την περιμένει στο αεροδρόμιο κι ένα ανοιχτό λεωφορείο με το μήνυμα: «King is back». Με το ανοιχτό λεωφορείο, ο Παναθηναϊκός θα μεταβεί από το αεροδρόμιο μέχρι το ΟΑΚΑ, για να συνεχιστεί η γιορτή, καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει: «Η αποστολή του πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκού AKTOR, αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα με το τρόπαιο της Euroleague σήμερα στις 13.30 και θα εξέλθει από την Πύλη 7 (Cargo) του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Ακολούθως, θα μεταβεί στο Parking 5 του ΟΑΚΑ με ανοιχτό λεωφορείο για να γιορτάσει μαζί με τους φιλάθλους της την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού της τίτλο»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.