Αντωνίου: “Μέχρι την Τετάρτη θα ανακοινωθεί η έδρα του τελικού λόγω ρήτρας”

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, μίλησε στο Metropolis 95,5 για τα δεδομένα του τελικού Κυπέλλου, τονίζοντας ότι υπάρχει ρήτρα από την Cosmote TV για προσδιορισμό της έδρας του τελικού μέχρι τις 17 Απριλίου και υπογράμμισε πως οι ομάδες πρέπει να απαντήσουν έως τη Δευτέρα!

«Η ιστορία με τον τελικό Κυπέλλου συνεχίζεται. Εξ αρχής έπρεπε να καθορίζεται το γήπεδο και να ήταν διασφαλισμένο ότι μπορεί να γίνει εκεί. Δημιουργούνται πρόσθετα προβλήματα με την ΔΕΑΒ. Επίσης, για να γίνει στο Πανθεσσαλικό χρειάζεται οικονομική προσπάθεια. Δεν διαφώνησε κανείς ότι πρέπει να βοηθήσει η ΕΠΟ, αλλά τα σωματεία πρέπει να ξεκαθαρίσουν αν είναι διατεθειμένα να παίξουν με κόσμο ή χωρίς. Η επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος έχει να κάνει με αυτό», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Στο Πανθεσσαλικό πρέπει να μπουν κάμερες και οι δύο ομάδες πρέπει να δεχθούν ότι θα παίξουν με κόσμο, γιατί με τη ΔΕΑΒ, πλέον, υπάρχει ο κίνδυνος να πάνε με ποινή στην επόμενη χρονιά. Στο γήπεδο αυτό έχουν γίνει επεισόδια στο παρελθόν και οι ομάδες φοβούνται.

Το ποσό για τις κάμερες είναι το λιγότερο. Το θέμα είναι, επαναλαμβάνω, οι ομάδες να συμφωνήσουν ότι ο τελικός θα γίνει με κόσμο. Περιμένουμε έως τη Δευτέρα την απάντηση και το πώς θα γίνει. Πρέπει να έχουμε την απάντηση, γιατί μέχρι 17 του μηνός η Cosmote TV ζητά προσδιορισμό του γηπέδου. Υπάρχει και ρήτρα γι’ αυτό».

Για το ενδεχόμενο να αλλάξει ημερομηνία ο τελικός Κυπέλλου αν ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακός έχουν προκριθεί στον τελικό του Conference απάντησε: «Δεν έχει αλλάξει κάτι, ο τελικός θα διεξαχθεί στις 18 Μαΐου. Μακάρι να προκριθούν. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να τεθεί τέτοιο θέμα από τη Λίγκα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.