Από ήττα σε ήττα ο ΝΠΣ Βόλος έχασε 2-1 από τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό

Τέσσερις συνεχόμενες ήττες και επτά παιχνίδια χωρίς θετικό αποτέλεσμα καταγράφει ο ΝΠΣ Βόλος μετά και την σημερινή από τον Παναιτωλικό με 2-1 στο Πανθεσσαλικό για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague Interwetten.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Παναιτωλικός έφτασε τους 11 βαθμούς και σκαρφάλωσε στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο ΝΠΣ Βόλος έμεινε για έβδομο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από τη νίκη, έχοντας 14 βαθμούς.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να δημιουργούν φάσεις στις δύο εστίες, ωστόσο οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος δεν έγιναν πολλές τελικές στις δύο εστίες, με αποτέλεσμα το 2-1 να παραμείνει μέχρι το τέλος.

Ο Παναιτωλικός πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό, στην πρώτη τελική του παιχνιδιού. Ο Μόρσεϊ υποδέχθηκε όμορφα την τελική προσπάθεια στα αριστερά, συνέκλινε προς τον άξονα και έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Ο ΝΠΣ Βόλος απάντησε άμεσα στην πρώτη του τελική του. Ο Ρεγκατέν με πανέμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ εκτέλεσε τον Μελίσσα στη δεξιά του γωνία, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.

Ο Παναιτωλικός πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ στο 33ο λεπτό. Ο Μόρσεϊ είδε από τα αριστερά την κίνηση του Χουχούμη, αυτός έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Καρέλης με ωραία κεφαλιά ψαράκι την έστειλε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήθηκαν ελάχιστες καλές φάσεις, με τον Παναιτωλικό να διατηρεί το προβάδισμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα.

Διαβάστε περισσότερα στο sport24.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.