Aπό Μαγνησιακό και ΓΣ Αλμυρού στη Λάρισα

Ο Μαγνησιακός έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, οπότε οι παίκτες του αναζητούν τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής τους πορείας, με κάποιους να έχουν ήδη ενταχθεί σε ομάδες και άλλους να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και συζητήσεις.

Οι Δημήτρης Σιάτρας και Στέλιος Αλεξανδρής για παράδειγμα ήδη έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν να προσφέρουν τις ποδοσφαιρικές τους υπηρεσίες στον ΑΟ Ανθούπολης Λάρισας, που είναι στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης της Α’ ΕΠΣ Λάρισας. Προπονητής της ομάδας είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Μιχάλης Ζιώγας, με τους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία» Λάρισας, καταθέσει προσφυγή προκειμένου να μείνουν ελεύθεροι από τον Μαγνησιακό.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι στον συγκεκριμένο σύλλογο ετοιμάζεται να ενταχθεί και ο Θάνος Γιαννακόπουλος, που είχε αρχίσει τη χρονιά στον ΓΣ Αλμυρού, όπως έχει ήδη πράξει και ο Κώστας Σκούπρας. Από τον Αλμυρό αναμένεται να αποχωρήσουν κι άλλοι παίκτες πάντως, με προορισμό ομάδες της Λάρισας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.