«Από την κριτική περάσαμε στις βρισιές, όποιοι θέλουν ας αναλάβουν»

Τόνισε ο Βασίλης Βενέτης, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη

Μιλώντας στο Blue Heart 105.1 και στην εκπομπή «Ισορροπίες» ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Βενέτης, αμέσως μετά το ματς με την ΑΕΚ Β’, τόνισε με εμφανή πικρία για όσα άκουσε για τη διοίκηση από κάποιους οπαδούς ότι όποιος νομίζει ότι μπορεί καλύτερα, να έρθει ν’ αναλάβει, επισημαίνοντας ότι δεν γίνεται κριτική, αλλά κάποιοι έχουν περάσει στις βρισιές.

Ακόμη, καυτηρίασε τη συμπεριφορά των οπαδών να πετάξουν μπουκάλια στο τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι άλλος είναι ο … μ…ας που πληρώνει. Επίσης, στηλίτευσε το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες ακούει συνεχώς ότι η ομάδα διαλύεται και αναρωτήθηκε αν είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα ο κ. Βενέτης μεταξύ άλλων τόνισε: «Υπάρχει κριτική πάντα, αλλά έχουμε περάσει σε βρισιές. Όποιος νομίζει ότι μπορεί καλύτερα, ας έρθει ν’ αναλάβει την ομάδα. Ακούσαμε σήμερα ότι είναι απροστάτευτη η ομάδα. Δεν έρχονται απλώς να στο πουν αυτό, στο λένε με βρισιές. Μετά πέσανε μπουκάλια, ποιος θα τα πληρώσει αυτά; Έχει χαθεί η λογική;

Ήρθε ένας φίλος και μου λέει «η ομάδα διαλύεται;» Η ομάδα έφτασε στους οκτώ του Κυπέλλου, είμαστε μέσα στους στόχους, έχει κάνει πέντε διπλά μετά από πολλά χρόνια. Τι απαιτήσεις έχετε;

Τα μπουκάλια τα πετάξανε, αλλά άλλος είναι ο μα…ας που πληρώνει. Όλα τα πράγματα έχουν κάποια όρια. Όταν ξεπερνάς τα όρια, δεν μπορείς να συνεχίσεις.

Ακούμε απίστευτα πράγματα, όπως “φτιάξε ρε μ…κα την κλούβα”.  Το οικονομικό το έχουμε ξεχάσει, στη ζυγαριά μετρά το ηθικό, αλλά όχι και να ακούμε και βρισιές. Το οικονομικό δεν παλεύεται, τα έσοδα είναι δέκα φορές παραπάνω από τα έσοδα. Η ΠΑΕ είναι ζημιογόνα.

Έχω εισπράξει ότι η ομάδα διαλύεται. Οι περισσότεροι με ρωτάνε αν η ομάδα βαράει διάλυση. Είναι δυνατόν;».

Στη συνέχεια τόνισε: «Η ομάδα είναι ψηλά, κοιτάξαμε στα μάτια τον Άρη. Αυτό έχει μεγάλη απόσταση από το να νιώθεις ότι είσαι πιο μεγάλος απ’ αυτό. Να το παίξουμε πιο μάγκες; Μέχρι εκεί είμαστε. Η ομάδα είναι μέσα στους στόχους, μην το διαλύσουμε το μαγαζί. Μας λένε ότι δεν κάναμε μεταγραφές. Το καλοκαίρι κάναμε μία μεγάλη μεταγραφή, που κόστισε πάρα πολλά χρήματα και δημιούργησε και μία ανισοκατανομή στην ομάδα, κάτι που συμβαίνει, όταν κάποιος εμφανίζεται να παίρνει πολλαπλάσια χρήματα. Βλέπετε όμως η ομάδα τι αγωνιστικότητα βγάζει, που δεν την έβγαζε.

Η ομάδα τώρα βγάζει απίστευτη δύναμη. Στην Καρδίτσα αυτοί που χειροκροτούν τον Παύλο τώρα, τον πέρασαν τότε πριονοκορδέλα. Το θέμα είναι πόσο και πώς την αγαπάμε την ομάδα; Ακόμη έχουμε περιθώριο να γίνει μεταγραφή, αλλά μερικές φορές πας καλύτερα και με άλλον τρόπο».

Επίσης, ο Βασίλης Βενέτης πληροφόρησε ότι ο Ριμπέιρο δέχθηκε μία πρόταση, αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο, συμπληρώνοντας πως η ομάδα έχει κανόνες και δεν μπορεί να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.