Αποχαιρετά το πρωτάθλημα ο … κλαταρισμένος ΠΑΟΚ, που γκέλαρε στη Λαμία

Ο σκόρερ Σλίβκα με τον Κωνσταντέλια να τον επιτηρεί

Αποχαιρετά το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, που υπέστη  απώλεια βαθμών στη Λαμία από την τοπική ομάδα μετά το ισόπαλο 1-1 στο πρώτο χρονικά ματς της 7ης αγωνιστικής των πλεί οφ της Superleague 1.

O δικέφαλος του Βορρά ήταν κακός στο πρώτο μέρος και απλώς μέτριος στο δεύτερο με τις αλλαγές που έγιναν, δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες και μπορεί να είναι ευχαριστημένος που δεν έχασε, ισοφαρίζοντας στο 99′ με την κεφαλιά του Σβαμπ μετά τη σέντρα του Ντεσπόντοφ κι ενώ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα λόγω αποβολής στο 89′ του Αμαράλ για εξύβριση του διαιτητή.

Η Λαμία προηγήθηκε με το γκολ του Σλίβκα στο 45’+4’ με άψογο αριστερό σουτ σχεδόν από την άσπρη βούλα του πέναλτι μετά από στρώσιμο της μπάλας με το στήθος από τον Μάλτσι.

O ΠΑΟΚ, ο οποίος στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς έδειξε να μην έχει καθόλου ενέργεια και να έχει …. κλατάρει, έχει πλέον 68 βαθμούς και είναι στο μείον τέσσερα από την κορυφή, αναμένοντας τι θα γίνει στα άλλα δύο ματς της 7ης αγωνιστικής, ενώ η Λαμία έφτασε στους 35, παίρνοντας τον πρώτο της βαθμό στα πλέι οφ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.