Αποχαιρέτησε το 2017 με εορταστική εκδήλωση η ποδοσφαιρική Νίκη

“Οικογενειακά” αποχαιρέτησε το 2017 η ποδοσφαιρική Νίκη Βόλου, καθώς σήμερα (31/12) το πρωί πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, εορταστική εκδήλωση, στην οποία παρευρέθησαν οι διοικούντες, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές των “κυανόλευκων”.

Η συνάθροιση ξεκίνησε με την ανταλλαγή ευχών ανάμεσα στη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου, τους αθλητές και το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Στη συνέχεια, η διοίκηση φρόντισε να μοιράσει αναμνηστικά δώρα στα μέλη του αγωνιστικού τμήματος, με τον καθένα ξεχωριστά να παίρνει στα χέρια του ένα μπουκάλι κρασί και μία βασιλόπιτα.

Τέλος, οι ποδοσφαιριστές γευμάτισαν όλοι μαζί για τελευταία φορά το 2017, μαζί με τους προπονητές τους Στέφανο Ξηροφώτο και Φάντζιο Μπούις. Το κλίμα ήταν αρκετά ευχάριστο, στο πλαίσιο και των εορταστικών ημερών.

Πάντως, ο προεδρεύων της Δ.Ε. ποδοσφαίρου Νίκος Ιμεράι πήρε τον λόγο και δήλωσε ανικανοποίητος με τη μέχρι στιγμής αγωνιστική παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Σκοπός του ενός εκ των δύο βασικών χρηματοδοτών της ομάδας δεν ήτα φυσικά να χαλάσει το ωραίο κλίμα που είχε δημιουργηθεί, αλλά να κρατήσει σε εγρήγορση τους προπονητές και τους αθλητές ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας του πρωταθλήματος.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν, εκπροσωπώντας την διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης, ο πρόεδρος του συλλόγου, Στέργιος Φάτσης, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που πήρε τον λόγο, προκειμένου να μοιράσει τις ευχές του σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και οι κ.κ. Κολόζος, Καπουρνιώτης και Μιχάλης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, παρούσα ήταν σύσσωμη η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, αλλά και ο νέος γενικός αρχηγός, Παντελής Πρόγκνι, ο οποίος είχε ακόμα μία ευκαιρία, πριν έρθει η καινούρια χρονιά, να γνωρίσει καλύτερα τους ανθρώπους, με τους οποίους θα συνεργαστεί τους επόμενους μήνες.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές, μοναδικοί απόντες ήταν οι Νίκος Τζήμας και Σέναντ Μπάιριτς, ο πρώτος λόγω αδιαθεσίας και ο δεύτερος δεν έχει γυρίσει ακόμη από την πατρίδα του, την Κροατία, όμως από την Τρίτη θα είναι κανονικά στην προπόνηση.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, άπαντες αντάλλαξαν ευχές για ευτυχισμένο νέο έτος, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την Τρίτη 2 Ιανουαρίου του 2018, όταν και η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις.

*Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση εδώ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.