Απογοητευμένη αλλά αισιόδοξη η Προκουντίνα, ευχαριστεί την Αργώ για τη στήριξη

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στη Ρωσία, βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ρωσίδα βολεϊμπολίστρια, Πολίνα Προκουντίνα, καθώς δεν μπορούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες της λόγω τραυματισμού στην Αργώ Βόλου και ετοιμάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση. Ωστόσο ευχαριστεί με ανάρτησή της το βολιώτικο σωματείο για τη στήριξη, και υπόσχεται ότι υπάρχει και άλλο κεφάλαιο στην αθλητική της πορεία.

«Δυστυχώς λόγω του σοβαρού τραυματισμού στην πλάτη αναγκάστηκα να τερματίσω την τρίτη σεζόν βόλεϊ στην Ελλάδα. Εγώ, το προπονητικό/διευθυντικό προσωπικό και ο γιατρός της ομάδας μας προσπαθούσαμε πολύ σκληρά να ξαναμπώ στο γήπεδο αλλά ποτέ δεν ένιωσα να είμαι στην καλύτερη κατάσταση κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και των παιχνιδιών. Μετά το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, όπου έπαιξα full time και κερδίσαμε, πήρα μια πολύ δύσκολη απόφαση για τον εαυτό μου να τελειώσω τη σεζόν» αναφέρει αρχικά η Ρωσίδα αθλήτρια.

Επίσης συμπληρώνει: «Αυτήν τη στιγμή είμαι πίσω στη Ρωσία με την οικογένειά μου και πρόκειται να κάνω μια εγχείρηση στην πλάτη σύντομα. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα γεμάτη πόνο, απογοήτευση, δάκρυα και αγωνία και δεν θα τα κατάφερνα χωρίς την τεράστια υποστήριξη από την ομάδα, τους φίλους, την οικογένεια και τους αγαπημένους μου.

Θα είναι ένα αρκετά δύσκολο ταξίδι για μένα αλλά νιώθω πολύ αγαπητή και ευλογημένη για ανθρώπους γύρω μου!!! Δυστυχώς, οι τραυματισμοί δεν είναι κάτι που μπορώ να ελέγξω, αλλά δεν πρόκειται να τα παρατήσω και θα βγω ακόμα πιο δυνατή. Έτσι, για να μπορέσω να είμαι πίσω στο γήπεδο και να παίξω βόλεϊ σύντομα ξανά. Σας αγαπώ όλους και θα σας δω πάλι στο επόμενο κεφάλαιο.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην Αργώ Βόλου, που με στήριξε τόσο πολύ. Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα!».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.