Απόστολος Τσιτσιπάς πριν το Davis Cup: «Η σκέψη μας είναι στη Θεσσαλία»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στην Ελλάδα για τους αγώνες στο Davis Cup και ο Απόστολος Τσιτσιπάς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και δεν ξέχασε την τραγωδία στη Θεσσαλία.

Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά κατάγεται από το Προάστιο Καρδίτσας στην «καρδιά» των πλημμυρισμένων, και στο πλαίσιο αυτό τόνισε ότι σκέψη του είναι εκεί.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Τσιτσιπά:

«Είναι υποχρέωσή μας να διεξάγουμε αυτή τη διοργάνωση, όμως έχουμε πάντα στο μυαλό μας ό,τι έχει συμβεί το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας. Η σκέψη μας είναι εκεί και τα παιδιά θα προσπαθήσουν να κάνουν τους αγώνες όσο το δυνατόν πιο ταπεινά. Είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της διοργάνωσης».

Για τη θέση του προπονητή στα παιδιά του, Στέφανος και Πέτρο είπε επίσης: «Είναι όμορφο να συναντάς πάλι τα παιδιά σου στην ομάδα του Davis Cup. Να έχουν έρθει από ένα τόσο μεγάλο ταξίδι στην Αμερική και να βλέπεις τα παιδιά σου να προχωρούν μόνα τους σε αυτό το άθλημα που είναι τόσο απαιτητικό. Σίγουρα νιώθω περηφάνια που είμαστε πάλι εδώ και θα παλέψουμε πάλι μαζί για τον σκοπό μας. Νομίζω ότι βαίνουν όλα καλώς, θα είμαστε έτοιμοι να χαρούμε αυτές τις μέρες. Θα έλεγα ότι η ψυχή μου ήταν κοντά τους, η αγάπη μου ήταν εκεί (σ.σ. στην Αμερική)».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.