Αποτελέσματα και σκόρερ σε play off και play out στην Α’ ΕΠΣΘ (Κυριακή 20/03)

Ο Ρήγας Φεραίος πήρε τη νίκη επί του Τοξότη στο Βοηθητικό του ΕΑΚ, ενώ ΦΘ Αγχίαλος και Αγ. Παρασκευή συνέχισαν νικηφόρα στην προσπάθεια που κάνουν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Τοξότης-Ρήγας Φεραίος 1-3
ΜΕ 1-3 επικράτησε ο Ρήγας Φεραίος του Τοξότη στο βοηθητικό του ΕΑΚ, με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα στο 9’ με πλασέ του Γκίνη μέσα από την περιοχή, μετά από εκτέλεση φάουλ του Σκλαπάνη. Ο Ρήγας αντέδρασε γρήγορα και στο 11’ ο Σταματίου με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ-βολίδα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αφού πρώτα τη βρήκε και ο Μπράνος με τα ακροδάχτυλα. Στο 33’ ο Δ. Αγροκώστας με πλασέ από τη μικρή περιοχή, μετά από πάσα-ψαλιδάκι του Σουγκάρη έκανε το 1-2. Το τελικός 1-3 έγινε στο 90’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σουγκάρη, το οποίο υπέδειξε ο διαιτητής για χέρι του Γκίνη.

ΦΘ Αγχίαλος-ΑΕ 2002 2-1
Με δύο τέρματα του Μωυσίδη, η ΦΘ Αγχίαλος επικράτησε με 2-1 της ΑΕ 2-1. Το πρώτο το πέτυχε πριν καλά-καλά συμοπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από ασίστ του Δεμίρη. Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με πλασέ του Κόρδα στο 51’, για να δώσει το τρίποντο στους γηπεδούχους ο Μωυσίδης στο 90’ με σουτ μέσα από την περιοχή. Ο προπονητής της ΑΕ 2002, Στέργιος Σιαμέτης, χαρακτήρισε άψογη τη διαιτησία του κ. Τασιόπουλου.

Διαγόρας Στ.-Αγ. Παρασκευή 0-4
Παραμένει «ζωντανή» η Αγ. Παρασκευή, επικρατώντας εύκολα με 0-4 του Διαγόρα στο Στεφανοβίκειο. Ο Βέρμπης στο 12 με σουτ στο «γάμα» έκανε το 1-0, ενώ ο Κοπάνας με πλασέ μετά από ασίστ του Λούμπαρδου έκανε το 0-2, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Ο Γκέγκος στο 55’ με σουτ έξω από την περιοχή είδε τη μπάλα να πηγαίνει στο «γάμα» της εστίας του Κουτσιαρή και να κάνει το 0-3, ενώ ο Δημόπουλος στο 68’ με πλασέ μετά από ασίστ του Μαλακασιώτη έκανε το τελικό 0-4.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.