Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

Φάση από το ματς Νίκη Βόλου Β’-Θησέας Β’ 1-0
Ανετο 4-0 του Τοξότη επί του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας

Ο Τοξότης στο πρωινό παιχνίδι της Κυριακής στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ δεν βρήκε μεγάλη αντίσταση από τον Πανιώνιο, του οποίου επικράτησε με 4-0 στο Βοηθητικό του ΕΑΚ,  φτάνοντας τους 17 βαθμούς.

Στο 28’ ο Τόμε με ωραία ατομική προσπάθεια, ντριμπλάροντας αμυντικό και τερματοφύλακα και πλασάροντας σε κενή εστία, στο 31’ ο Νταγκούλης με κεφαλιά, που πήγε πρώτα στο αριστερό δοκάρι, στο 70’ ο Βαλωτής με όμορφο πλασέ σε κενή ουσιαστικά εστία, αφού η μπάλα είχε περάσει και από τον Κοντογιάννη, και στο 86’ ο Μπραχόλι με άψογο πλασέ στο τετ-α-τετ μετά την ασίστ του Βαλωτή «υπέγραψαν» την ευρεία νίκη του Τοξότη.

Η ενδεκάδα του Τοξότη στο ματς με τον Πανιώνιο (Φωτό Ηλίας Σχορτσανίτης)

Μεγάλο διπλό για τον Αίαντα Σούρπης μέσα στον Αλμυρό, νικώντας με 0-1 τον Γυμναστικό με καρφωτή κεφαλιά του Ξηροκώστα στο 58′ μετά τη σέντρα του Θυμιόπουλου.

Το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε Αστέρα και Ρήγα Φεραίο στον Ριζόμυλο έληξε ισόπαλο 1-1, με τους γηπεδούχους, που προηγήθηκαν, να έχουν στις καθυστερήσεις τη μεγάλη φάση με το δοκάρι του Σεφερκόλλι, για να πάρουν το ματς. Στα γκολ του Γερολυμάτου στο 25′ και του Γάρου στο 55′ τις ασίστ χρεώθηκαν οι Δαμάσκος και Βαϊόπουλος, ενώ να σημειωθεί ότι ο σκόρερ του Ρήγα Φεραίου είχε άλλη μία καλή στιγμή μετά το γκολ που σημείωσε με κεφαλιά που μπλόκαρε ο Βουραζέρης.

Στη Β’ ΕΠΣΘ οι Μυρμηδόνες στο γήπεδο του Σαρακηνού δεν πέτυχαν για πρώτη φορά γκολ και έμειναν στο 0-0 με τον Ατρόμητο Νέας Ιωνίας, με συνέπεια, παρότι είναι αήττητοι, να είναι πλέον στη δεύτερη θέση, καθώς στην πρώτη βρίσκεται μετά το χθεσινό της τρίποντο η Δάφνη με 18 βαθμούς έναντι 17 της ομάδας του Πλατάνου.

Συγκλονιστική εξέλιξη είχε το ματς Διαγόρας Στεφανοβικείου-Ε.Λ. Νηλέας 1-1, αφού οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ στο 87′ και δέχθηκαν την ισοφάριση στο 88′, έχοντας μείνει στα πανηγύρια.

Η ενδεκάδα των Μυρμηδόνων στο ματς με τον Ατρόμητο Ν.Ι.

Εκπληξη μπορεί να θεωρηθεί το 2-3 των Νέων Αγίας Αννας επί της Α.ΠΟ.Β., με τους νικητές να κάνουν ιδιαίτερη μνεία στο γεγονός ότι λόγω αρκετών απουσιών, από τους 14 διαθέσιμους παίκτες που χρησιμοποίησαν οι επτά ήταν γεννηθέντες του 2007 και οι δύο του 2008, έχοντας την εξής σύνθεση: Δαμασιώτης, Κόπο Λ. (15’ λ. τρ. Καραλής), Πασσιάς, Ναλμπάντης, Μουλιός, Ζάχαρης, Δαρής, Δράκος Σπ. (60’ Κουρτέσης), Αποστολόπουλος, Κόπο Ισι, Πλιακοστάθης (65’ Κάιο Αλεξ).

Στη Γ’ ΕΠΣΘ ο Ηρακλής Βόλου πήρε άνετο διπλό με 0-3 επί της Σκιάθου Β’ και έφτασε με 18 βαθμούς στη δεύτερη θέση τη Χλόη, ενώ τα Ανω Λεχώνια σημείωσαν την πρώτη τους νίκη στο γήπεδο, αφού είχαν και μία στα χαρτιά με τον Μαγνησιακό Β’. Συγκεκριμένα νίκησαν ως τυπικά γηπεδούχοι στο ΕΤΒΑ τον Πηλέα με 2-0.

Ο Ιάσων Αλλης Μεριάς πιστοποίησε την ανοδική του πορεία και έφυγε με το διπλό από το Βασδέκειο με σκορ 0-2 επί του Ελευθεριακού, με τον Χριστοδούλου να σημειώνει και τα δύο γκολ.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή (3/12) έχουν ως εξής:

Α’ ΕΠΣΘ (10η)

Τοξότης-Πανιώνιος Ν.Ι. 4-0

(28’ Τόμε, 31’ Νταγκούλης, 70’ Βαλωτής, 85’ Μπραχόλι)

Αστέρας Ριζομύλου-Ρήγας Φεραίος 1-1

(25′ Γερολυμάτος-55′ Γάρος)

Γ.Σ. Αλμυρού-Αίας Σούρπης 0-1

(58′ Ξηροκώστας)

Β’ ΕΠΣΘ (7η)

Ατρόμητος N.I.-Μυρμηδόνες 0-0

Διαγόρας-Ε.Λ. Νηλέας 1-1

(87′ Καραπλιάγκος Σπ.-88′ Καλαφατάκης)

Α.ΠΟ.Β-Νέοι Αγ. Αννας 2-3

(27’ Αν. Χουμπλής, 60’ Ρέκκας-47’ Δράκος Σπ., 75’, 85′ Γουλιός)

Γ’ ΕΠΣΘ (7η)

Ανω Λεχώνια-Πηλέας 2-0

(62’ Μπέλλος, 82’ Γκιάτης)

Νίκη Βόλου Β’-Θησέας Β’ 1-0

(5’ Αναστασόπουλος)

Σκιάθος Β’-Ηρακλής Β. 0-4

(31’ πεν. Κουτσογιάννης, 41’ Κοσμάς, 50’ Ρίζος, 73’ Μπουκώρος)

Ελευθεριακός-Ιάσων Α.Μ. 0-2

(17′, 46′ Χριστοδούλου)

Τοξότης Β’-Μαγνησιακός Β’ 3-0 ά.α.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.