Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

Στιγμιότυπο από το ματς Ιάσων Α.Μ.-Τοξότης Β'
Διπλό του Ρήγα Φεραίου στη Σκιάθο με 2-3

Η Αγία Αννα διατηρήθηκε σε απόσταση δύο βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βόλου, φεύγοντας με το διπλό από τον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Σέσκλου, επικρατώντας με 0-2 της Ακρόπολης με τον συνήθη ύποπτο Ιάσονα Παπαδημητρίου να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα νωρίς στον αγώνα ως το 14ο λεπτό μετά από ασίστ των Αργύρη και Μακρή.

Ρεπορτάζ: Χρήστος Θανασούλης

Ο Ρήγας Φεραίος πήγε να κάνει τα εύκολα δύσκολα στη Σκιάθο στο ματς που έγινε για την 19η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, αφού προηγήθηκε με 0-3 στο ημίχρονο και τελικά κέρδισε με 2-3 την τοπική ομάδα. Από κόρνερ του Σπαθή στο 8’ πήρε την κεφαλιά ο Χασάπης, με την μπάλα να πηγαίνει στο οριζόντιο δοκάρι, να χτυπά στην πλάτη του γκολκίπερ Κοντοστάθη και να περνά τη γραμμή του τέρματος, πριν αυτός την μπλοκάρει για το 0-1.

Το 0-2 έγινε στο 15’ με πλασέ του Φουρκιώτη από παράλληλη πάσα του Γάρου, που είχε πάρει την κάθετη του Χαλιμούρδα, ενώ το 0-3 στο 44’ ήρθε από φοβερή ομαδική ενέργεια που ξεκίνησε κάτω από το κέντρο, με τους φιλοξενούμενους ν’ αλλάζουν συνολικά δέκα πάσες, με τον Γάρο μετά την ασίστ του Φουρκιώτη να πλασάρει σε κενή εστία για το 0-3. Η Σκιάθος έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο μέρος, μείωσε με δύο γκολ του Αμαρίλντο Μπάμπα, αλλά μέχρι εκεί. Στο 52’ έγινε το 1-3 με απευθείας φάουλ και στο 75’ με φοβερή λόμπα από τα 30 μέτρα (σ.σ. φέρει ευθύνη ο 15χρονος Καναλιώτης, που απέμεινε μοναδικός γκολκίπερ στο ρόστερ του Ρήγα Φεραίου μετά τη μερική ρήξη χιαστών του Σπηλιόπουλου).

Ο Θησέας βρήκε τρεις φορές τον δρόμο στα δίχτυα στο δεύτερο μέρος και επιβλήθηκε με 3-0 του Τοξότη, που ζήτησε πέναλτι στο τέλος του πρώτου μέρους για ανατροπή στον Πάσχο. Ο Κουκουτής μετά από σέντρα από τα δεξιά στο πίσω δοκάρι του Πρίφτι, ο Μάριος Παπαδήμος σε τετ-α-τετ μετά την κάθετη του Παρίση και ο Ζαρκαδής μετά από σουτ που κόντραρε ελαφρώς σε αντίπαλο ήταν οι σκόρερ για την ομάδα της Αγριάς.

Στη Β’ ΕΠΣΘ η Δήμητρα με χατ-τρικ του Δήμα πήρε το τρίποντο με 3-1 επί της Α.ΠΟ.Β. και είναι και πάλι μόνη πρώτη με +3 από Μυρμηδόνες, που έχουν ματς λιγότερο, και Δάφνη.

Ο Ανθιμος Γαζής πήρε σπουδαίο διπλό με 1-2 επί της Σκοπέλου, η οποία είχε να χάσει στην έδρα της από την πρεμιέρα του περσινού πρωταθλήματος με την Α.ΠΟ.Β. Η ομάδα του Βαγγέλη Τάχου προηγήθηκε 0-2 με Κίτσα και Αναστασίου με εξαιρετική ατομική ενέργεια και πλασέ στο τετ-α-τετ και λόμπα σε κενή εστία από τα 30 μέτρα αντίστοιχα. Στις καθυστερήσεις ο Τσουπαρέλος απλώς μείωσε για τη Σκόπελο, που έπαιξε γύρω στα 20 λεπτά με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κερμελή, μέχρι να αποκατασταθεί η αριθμητική ισορροπία με την αποβολή του Τσουκαλά των φιλοξενούμενων στο 85’.

Στη Γ’ ΕΠΣΘ φοβερό ματς έγινε στο Βοηθητικό του ΕΑΚ, με τον Τοξότη Β’ να επικρατεί με 2-3 του Ιάσονα Άλλης Μεριάς, που διαμαρτύρεται για τρία πέναλτι. Οι νικητές, για τους οποίους ο Λαθουράς έφτιαξε το πρώτο γκολ και έβαλε το δεύτερο, προηγήθηκαν δύο φορές με δύο γκολ διαφορά. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με εκπληκτικό ανάποδο ψαλιδάκι ο Βαλάντης Χριστάκης, ενώ στις καθυστερήσεις είχε δοκάρι σε κεφαλιά ο Καραγιάννης για το 3-3, που δεν έγινε ποτέ.

Ο Ηρακλής Βόλου ανέβηκε και πάλι στην πρώτη θέση με 38 βαθμούς και στο +1 από την Αγία Παρασκευή, καθώς νίκησε με συνοπτικές διαδικασίες τον Θησέα Β’ με 3-0, πετυχαίνοντας τα γκολ του ως το 21′.

Τέλος, από έναν βαθμό πήραν στο Βασδέκειο μετά το μεταξύ τους 1-1 Ανω Λεχώνια και Ελευθεριακός.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή (18/2):

Α’ ΕΠΣΘ (19η)

Σκιάθος-Ρήγας Φεραίος 2-3

(52’, 75’ Αμαρίλντο Μπάμπα-8’ αυτογκόλ Κοντοστάθης, 12’ Φουρκιώτης, 44’ Γάρος)

Ακρόπολη-Αγία Αννα 0-2

(12′, 14′ Παπαδημητρίου)

Θησέας-Τοξότης 3-0

(50′ Κουκουτής, 53′ Μ. Παπαδήμος, 82′ Ζαρκαδής)

Β’ ΕΠΣΘ (15η)

Σκόπελος-Άνθιμος Γαζής 1-2

(92’ Τσουπαρέλος-62’ Κίτσας, 69’ Αναστασίου)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 65’ Κερμελής-85’ Τσουκαλάς

Δήμητρα-Α.ΠΟ.Β. 3-1

(10, 31′, 37′ Δήμας-90’+7′ πεν. Αν. Χούμπλης)

Γ’ ΕΠΣΘ (15η)

Ιάσων Α.Μ.-Τοξότης Β’ 2-3

(65’ Τσιτσιρίκης, 82’ Χριστάκης-29’ Δενελάβας, 60’ Λαθουράς, 78’ Χότζα)

Ηρακλής Βόλου-Θησέας Β’ 3-0

(2′ Σπανός, 12′ Κουτσογιάννης, 21′ Λάιος)

Ανω Λεχώνια-Ελευθεριακός 1-1

(40′ Σεγδίτσας-20’ Γεωργάκης)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.